Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

04 Temmuz '12

 
Kategori
Gönüllülük
 

Megastarın ziyareti ve bir rica

Megastarın ziyareti ve bir rica
 

İkizdere Rüzgarlı köyünde, Akrabaları ile


Trabzon Konseri sonrası, Memleketi olan İkizdere Rüzgârlı köyüne gelen Megastar Tarkan Tevetoğlu babasının köy mezarlığında bulunan mezarını ziyaret ederek dua okudu, köydeki akrabalarını aradı. Akrabalarının evlerine giderek onlarla sohbet ederek, bol bol fotoğraf çektirdi.

Sosyal ve çevre duyarlılığı konusunda en ufak bir şüphe duymadığım Tarkanın bu ziyareti ve daha önceki ziyaretleri İkizderelileri son derece mutlu etmektedir. Yaptığı müzik tarzı benim ve ikizderelilerin belli kuşağına hitap etmese de onunla, onun başarıları ile her zaman gurur duyduğumuzu ifade etmek isterim.

Blog yazılarının kişisel reklam amacı olarak kullanmak çok doğru bir yaklaşım olmayabilir ama Tarkanda hemen telefon edilerek ulaşılacak ve kendisi ile her an iletişim kurulacak birisi değil dolayısı ile, bir rica, öneri ve dileğim vardır kendisinden.

İkizderede, Rize RTEÜ’ne bağlı Karadeniz halkının kültür ürünlerini, sözlü edebiyatını, geleneklerini, törelerini, inançlarını, mutfağını, müziğini, oyunlarını, halk hekimliğini inceleyerek bunların birbirleriyle ilişkilerini belirten, kaynak, evrim, yayılım, değişim, etkileşim vb. sorunlarını çözmeye, sonuç, kural, kuram ve yasaları bulmaya çalışan bir eğitim veren Meslek Yüksek Okulu Açılması için öncülük yaparak gerekli girişimlerde bulunması ve maddi destek sağlamasıdır.

Açılacak Meslek Yüksek Okulunun ismi TARKAN veya Babasının ismi Ali olabilir. Hadi TARKAN, senin için kalbi ve ruhu atan gençler gibi seninde yüreğin de İkizdere için atsın. Bu arada cüzdanında ağırlığı biraz azalıversin, Ne dersin?

Nizamettin BİBER

Uzman İnşaat Mühendisi 

 
Toplam blog
: 887
: 2743
Kayıt tarihi
: 06.06.12
 
 

Yeni dünya düzensizliğinde insan olmaya çalışan ve okuyarak ne kadar cahil olduğunu gören, olayla..