Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

08 Aralık '17

 
Kategori
TV Programları
 

Mehmed - Bir Cihan Fatihi Dizisi Çekimleri Yeniden Başlama Tarihi Kesinleşti

Mehmed - Bir Cihan Fatihi Dizisi Çekimleri Yeniden Başlama Tarihi Kesinleşti
 

Yeniden, yeniden, tekrar yeniden…

Düzenlemesi hiç bitmiyor! Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisinin krizlere çözümler bulundu. 5-6 aydır çekimleri için hazırlanılan, hatta ilk bölümü çekilen ama beğenilmediği için çöpe giden dizinin set ortamında krizlere çözümler bulundu.

O3 Medya yapımı Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisinde yönetmen koltuğuna Cevdet Mercan oturmuştu. Cevdet Mercan’ın görsellerine biz alıştık tarihi bir dizinin kreatif bir yönetmen tarafından çekilmesi büyük bir şans olmalı. Sanat Yönetmeni Nilüfer Çamur artık Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisinde görev alıyor. Nilüfer Çamur’un çalışmalarını daha çok Muhteşem Yüzyıl dizisinden hatırlarsınız. Dekor ve kostüm-aksesuarın bol olduğu dizi için Nilüfer Çamur bir hayli hızlı ve görseli zengin bir çalışma içerisine girmek zorunda kalacak ama bunun da altından başarı ile kalkacaktır.

Altan Erkekli’nin ayrıldığı dizi kadrosunda bir değişiklik olmadığı söyleniyor.

Kadro: Kenan İmirzalıoğlu, Metin Akpınar (Akşemsettin), Çetin Tekindor (Çandarlı Halil Paşa), Gürkan Uygun (Delibaş), Funda Eryiğit, Burak Tamdoğan, Ertan Saban, Duygu Boztepe, Sevinç Meşe, Toprak Sağlam…

Senaryo: Alican Yaraş, Özge Efendioğlu

Oyuncu kadrosuna yeni isimler eklendi: Seda Bakan ( Çiçek Hatun), Selin Demiratar ( Hatice Sultan), Leyla Tanlar, Mert Yazıcıoğlu. Seda Bakan ve Selin Demiratar isimleri Ekim ayından beri listemde görünüyordu ama bir onay gelmediği için paylaşamamıştım.

15 aralık günü tekrar sete çıkılacağı düşünülürse; 1 ayda ilk bölüm bitse ve onayı alınsa stok bölüm olarak 2 bölüm de 1 ayda çekilse Mart başında diziyi ekranlarda görebiliriz. Yayın günü olarak Pazartesi günü konuşuluyor.

En azından çalışmanın kamera arkası düzenlemeleri hız kazandığına göre 2018 yılında diziyi seyretmeye başlayabiliriz.

Buna da şükür!

Hayatta şükrünüzün bol olması dileği ile…

eceer6@gmail.com

https://twitter.com/eceer6

https://www.facebook.com/eceeryazilari

https://www.facebook.com/dizisin

 https://www.facebook.com/EceERFanClub

 

 
Toplam blog
: 781
: 3899
Kayıt tarihi
: 23.09.12
 
 

16- 06- İstanbul'da doğdum. Tatbiki Güzel Sanatlar Tekstil Ana sanat dalı Moda tasarımı bölümünde..