Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

22 Ocak '10

 
Kategori
Güncel
 

Mehmet Ali Ağca ve Balyoz

Mehmet Ali Ağca ve Balyoz
 

Gündemin bu kadar alengirli olması başımı döndürdü vesselam. Güzel ülkemin kimi aklı selim düşünmeyen düşüncelerine göre bir kahramanı Ağca'nın bir anda BALYOZ gibi gündemden düşürülmesine şiddetle tepkiliyim. Kim çıkardı şimdi bu BALYOZ'u ortaya? Ne güzel Ağca ile sabah kalkıyor, Ağca ile yatıyor, Ağca ile yiyor, Ağca ile konuşuyorduk. O güzelim cemalini televizyonlarda, gazetelerde görmek ne güzeldi.

Her ne kadar bu kadar uzun bir süre hapis yatan bir zatın askerlik mesleğini icra etmeye müsait olmadığı konusunda bizden böyyük devlet erkanı büyüklerimizin kanaatı hasıl olsa da bu halk kahramanımızın başından geçen destansı hayat hikayesini yazma konusunda sıkı pazarlığa girişmesi, hapishane çıkışında ilk önce gavurca bir şeyler söylemesi ve daha bir çok atraksiyonlar içinde bulunması "yoook baba, kahramanımız akli selim biri, bizi kandırmayın, hayallerimizi karartmayın" gibi yüreğimize su serpecek düşüncelerimizi yeşertti.

Biz doya doya Ağcayı yaşarken BALYOZ'u ortaya çıkarmak, üzerinde uzuuun uzadıya düşünülmesi gereken bir durumdur. BALYOZ'un hemencik, şimdi, şu anda , bir anda, şıp diye ortaya çıkarılması çook anlamlıdır.

Kardeşim sırasımıydı şimdi bu? Millet olarak en çok milli birlik ve beraberliğe ihtiyacımız olan bir dönemde hem de..

BALYOZmuş...

De gidin işinize..

 
Toplam blog
: 8
: 4115
Kayıt tarihi
: 30.03.07
 
 

70'li yılların sonlarına doğru doğmuşum. Karın, fırtınanın yoğun ve çetin bir şekilde sürdüğü Doğu'n..