Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

14 Kasım '11

 
Kategori
Futbol
 

Mehmet Demrkol elma ve armutu ayırt edemiyor!!!

Hıddınk yüklü maaş aldı. Ve karşığını veremedi. Şimdi görevini başaramayan her insan gibi işinden ayrılmak zorunda. Hemen herkes bu konuda hemfikir. Başarısızlık ve sonrasında yapılacaklar konusunda. Hıddınk nasıl gidecek? Burada fikir cimnastiği yapılıyor.

Hıddınk sözleşmesinin sürmesi, aldığı 12 milyon euro dan sonra bir dört milyon euro daha istemesi sorun olarak en önde duruyor. Mehmet Demirkol da bu noktada diyorki bir anlaşma yapılmış FIFA buna bakar ve bunun şartlarını yerine gelmesini dikkate alır. Bizde çalışıyoruz ve bizde sözleşmemizde yer alan hakları almak için mücadele etmez miyiz diyor?

Sayın Demirkol siz ya da sizin çalıştığınız spor servisi kaç kişidir? Çalışan sayısı 100 var mıdır? Yoksa TV ve gazetedeki ekibinizin toplamı 100 olur mu? Sizin hepinizin maaşları toplamı Hıddınk'in maaşını geçer mi? Bu seviyede yani milli takım hocalığı yapan ve bunun karşılığında dünyanın en çok kazananlarından biri  olduktan sonra centilmen birine düşen görev istifa edip gitmektir. Zaten adam alacağını hatta daha da fazlasını almıştır. Kontrattan bahsetmek pek de spor adamlığına yakışmaz.

Bir gazeteciye de bu durumda adam parasını istemekte haklıdır demek yakışmaz. Çünkü doğru olan resmi doğru okumak ve sonrasında yapılacakları iyi düşünmektir.

Bugün dünyanın neresine giderseniz gidin bu şartlarda bir çalışan Hıddınk'in başarılı olduğunu söyleyemez. Başarısız insanında göreve sarılmasına sıcak bakamaz. Hıddınk in bu parayı istemesinin onun açısından da bir anlamı olduğunu sanmıyorum. Eğer bu parayı hak ettiğini değerinin bu olduğunu biliyorsa ki bunu göreceğiz gelecek günlerde. Kendine yakışan istifasını verecektir.

TFF ye bir yeni görev daha daha düşmektedir. En kısa zamanda hazırlanacak kontratlarda kulüplerin sporcu ve teknik adamlara tazaminat yükümlülüğü altına sokacak maddeler olan kontratların hazırlanmasını yasaklamalıdır. 

 
Toplam blog
: 246
: 184
Kayıt tarihi
: 08.09.09
 
 

01.04.1956 doğumluyum. İnsanca yaşamın en önemli değer olduguna inanırım. Paylaşmanın önemine ina..