Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

Balıkesir doğumlu.1990 İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi Mezunu. Balıkesirspor Kulüp Yöneticiliği, Balıkesir Aydınlar Ocağı Başkanlığı, DYP Merkez İlçe Başkanlığı, Türkocağı Balıkesir Şubesi Kuruculuğu, Mart 2014 ve Mart 2019 seçimlerinde Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ve Altıeylül Belediyesi Meclis Üyesi seçildi, her iki ..

Devamı
 
 

Yazdığım Kategoriler

 
Referandum’a “hayır” demek için 101 gerekçe!....

Referandumda EVET demek için Değişiklik Metnini ve mevcut Anayasamızdaki karşılık maddeleri okumak yeterli...Anayasa'nın ne demek olduğunu bilmek lazım tabii...Ben şu anda Balıkesir ilinde faaliyet gösteren 107 Sivil Toplum Kuruluşu'nun dönem sözcüsüyüm ve millete "Neye evet/hayır diyeceğiz" konulu toplantılarda sadece mevcudu ve teklifi izah ediyorum.Yani siyasilerin yapmadığını.facebook sayfamda veya google aracılığıyla bulunacak konuyla ilgili çıkan haberlerde çalışma ve gerekçeler mevcut..

07 Ağustos 2010 14:26
Anayasa mahkemesi gerekli mi?

Dünyanın R.A.Dahl, Lijphard, Sartori gibi önde gelen siyaset teorisyenleri de, AYM’nin demokrasiyle uzlaşabilirliğini ciddi biçimde sorgulamaktadırlar. Bu alandaki tartışmayı halktan gizleme gayretlerine rağmen, Prof. Dr. Erdoğan Teziç, Prof. Dr. Ergun Özbudun, Prof. Dr. Mustafa Erdoğan’ın akademik alana hitap eden eserlerinde görmek mümkündür. Kısaca halkın seçtiği parlamento, hükümet, çağdaş demokratik devletin vazgeçilemez organlarıdır. AYM ise demokrasinin vazgeçilemez, tartışılamaz şartı değildir.Demokrasi yerine totaliter bir rejim öngörüyorsanız size katılmak gerekir ama demorasi ve hukuk devleti'ne inanıyorsanız yetki ve görevlerini aşan kurumların Anayasayasal düzeni koruma iddiası ile ortadan kaldırdığını görürsünüz ve giderek bir veya 11 kişilik bir kurulun 70 milyondan daha doğru düşündüğünü iddia edersiniz ki bu kabul edilemez.

29 Ekim 2008 15:47
Sarıydı gözleri onun

Kalbinize, aklınıza ve elinize sağlık.

20 Ekim 2008 16:09
 
Toplam blog
: 178
: 1496
Kayıt tarihi
: 01.10.07