Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

15 Şubat '13

 
Kategori
Futbol
 

Meireles’i atmayalım da besleyelim mi!!!

Meireles’i atmayalım da besleyelim mi!!!
 

Geçen haftasonu NTV Spor’da yayınlanan Yenilsen de Yensen’de programındaydım.

Orada Fenerbahçe adına bu sezon birçok olumsuzluklara rağmen, beni en çok mutlu eden şeyin Salih ve Beykan gibi gençlerin varlığı olduğunu ve onlara şans verilmesinin FB geleceği için çok önemli olduğunu söylemeye çalıştım.

Cumartesi bunları konuştuk, Perşembe günü Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi 2. Tur eleme maçında Bate Borisov karşısında 4. dakikada, Meireles’in hatası yüzünden 10 kişi kaldı. Bu hatayı Salih yapamaz mıydı? Bilmiyorum belki yapardı ama Salih 18 yaşında... Önünde en az  10 yıl daha var.

Meireles büyük umutlarla geldi büyük paralar verildi. Bu kadar sorumsuzca üstelik 2. kez hareket eden bir oyuncuya sabretmeli mi, yoksa gençlere şans verip FB’nin geleceğine yatırım mı yapmalı?

Drogba yeteneğinde olsa hiç tartışmayacağım. Ancak Meireles bugüne kadar ortaya koyduğu futbol ile beklenenin çok altında bir performans göstermesiyle artık yeter dedirtiyor.

DURAN TOP BÜYÜK SORUN

Gelelim Fenerbahçe’nin en büyük sorununa...

Duran toplardaki başarısızlığı kısır futbolunun temel nedenlerinden biri bence...

Acilen orta saha oyuncuları, Emre, Salih, Meireles, Caner Erkin, Baroni, Kuyt, Topal, Topuz, Krasic, Recep, Selçuk, Sezer,  Stoch duran top çalışmalı. Çok acil... Duran top Tanrısı olarak anılan David Beckham antrenman bitince en az 1 saat duran top çalışırmış. Hagi’de benzer bir hikayeye sahip...

Meireles’e tekrar gelecek olursak, yukarıda tüm orta saha oyuncularının ismini özellikle yazdım. 12 (+ Meireles) orta saha oyuncusu bulunan Fenerbahçe’nin, 2 keredir aynı vahim hatayı yapan Meireles’e ne kadar mecbur olduğuna karar vermek adına...

Sizce de Meireles’i atmayalım da besleyim mi?

 
Toplam blog
: 56
: 1253
Kayıt tarihi
: 24.11.11
 
 

Gazeteci ..