Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

03 Eylül '09

 
Kategori
Yurtdışından Bildiriyorum
 

Mekke’de kaybolan Türk vatandaşı Suriye Erdoğmuş Medine’de bulundu

Mekke’de kaybolan Türk vatandaşı Suriye Erdoğmuş Medine’de bulundu
 

ogün gazetesi özel haber


Kaybolduğu günden bu yana hep Kâbe içerisi ile çevresinde eşi, yeğenleri ve geldiği firma yetkilileri tarafından aranan Erdoğmuş, Mekke’ye geldikleri firma yetkilileri ile Sofuoğlu Turizm firmasının sahibi Mücahit Özdemir’in titiz arama çalışmaları sonucunda Medine şehrinde bulundu.

Özel bir araçla Mekke şehrine getirilen Suriye Erdoğmuş ile buluşan 50 yıllık hayat arkadaşı Ahmet Erdoğmuş duygularına hâkim olamayarak ağladı.

Ogün gazetesi ekibiyle görüşen Suriye Erdoğmuş, Mekke şehrinde bulunan Kâbe’de ibadete daldığını, gözünü açtığı zaman ise kendini Medine’de bulduğunu ifade ederek, ailesinden ayrı kaldığı bir hafta boyunca karşılaştığı herkesin kendisine iyi davrandığını yiyecek ve ikramlarda bulunan insanların kendi konaklamasını da sağlamasının kendisini memnun ettiğini belirtmiş.

Erdoğmuş’un yaşadığı Ankara Batıkent’teki aile ve dostlarının meraklı ve telaşlı bekleyişi ise mutlu haberle yerini sevince bırakmış.

Buluşma anını an ve an izleyen gazetemiz ekibi Erdoğmuş ninenin Alzheimer hastalığı başlangıcı nedeniyle günlük yaşamsal aktivitelerde azalma ve bilişsel yeteneklerde bozulma yaşaması nedeniyle bu olayı yaşadığını öğrenmiş.

Ogün Gazetesi - Özel Haber / Ferhat Yıldırım / Suudi Arabistan Mekke / mekke_medine@ogun.com.tr

 
Toplam blog
: 75
: 800
Kayıt tarihi
: 29.06.08
 
 

Has Bilgi Birikim Yayıncılık A.S bünyesinde kurulan HBB TV`nin 1993 yılında kuruluş aşamasında göre..