Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

17 Haziran '10

 
Kategori
2010 Dünya Kupası
 

Meksika 2-0 Fransa : Normal Sonuç

Meksika 2-0 Fransa : Normal Sonuç
 

Kaleci Perez, mükemmel performansıyla öne çıktı.


Öncelikle Raymond Domenech'in sahaya çıkardığı 11'den bahsetmek istiyorum. Bu takımı buralara getiren Henry değil miydi? Onun ödülünün yedek kalması bence çok enteresan. Önceki maçta ben Gourcuff'ü beğenmiştim. Bu maçta yedekti. Bence ilk maçtaki gibi hatalı tercihler yaptı.

Maça gelirsek, Fransa berbattı. Kendi sahasından çıkamadı bile. Bazı atakları oldu fakat sonuç alamadılar. Meksika onları çok boğdu, ileride çok baskı yaptı ve topu sürekli kendisinde tuttu. Özellikle 2.yarı mükemmel bir Meksika vardı sahada. Yedekten gelen Meksikalılar iyi işler yaptılar. Barrera sürekli pozisyonların içindeydi. Blanco ve Hernandez de gol buldu.

Giovanni Dos Santos'u özellikle izledim. Bence çok iyi mücadele etti, sadece topla fazla buluşamadı. Birazcık daha topla buluşssa daha iyi olurdu. Pozisyonların içine girişi güzeldi.

Özellikle Kaleci Perez'den de bahsetmek isterim. Tek kelimeyle mükemmeldi. Çok iyi kurtarışlar yaptı. Özellikle Meksika gol atana kadar gerçekten Meksika'yı kurtaracak kurtarışlar yaptı. Hakkını vermek gerekiyor. Defansın açıklarını iyi kapattı.

Meksika, bence turnuvada en azından çeyrek final oynayacak kaliteye sahip. Bu iyi yönetim devam ederse, oyuncular aynı hırs ve istekle oynarsa, Meksika Dünya Kupası'nda iyi işler yapacaktır.

 
Toplam blog
: 313
: 1350
Kayıt tarihi
: 21.03.07
 
 

1996'nın ilkbaharının dünyaya getirdiği birçok çocuktan biriyim. Milliyet Blog'da yazmaya yaşım h..