Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

22 Şubat '12

 
Kategori
Sinema
 

Melekler ve şeytanlar

Melekler ve şeytanlar
 

Melekler ve Şeytanlar


Film   : Melekler ve Şeytanlar

Tür     : Macera

Puan  : 10 Üzerinden 2

Bu filmi izleyip de beğenen varsa, saygı duyabilirim ama asla mantıklı karşılamam. Sebeplerine gelince, en öncelikli sebep, meselenin yalnızca Hristiyanları ilgilendirecek şekilde ele alınmış bir Papaz kaçtı hikayesi olması...

Vatikan'da değilim, Hristiyan değilim, papazların iç çekişmesi beni zerre kadar ilgilendirmiyor, o zaman ben bu filmden ne gibi bir tat alabilirim?

Konusu tamamen Vatikan reklamı, Hristiyanlık propagandası ve bunların macerayla süslenmesi üzerine kurgulanmış olan bu filmi Hollwood'a sipariş üzerine çektirilen filmlerden birisi olarak gördüğümden değil Tom Hanks, onun babası bile başrolde olsa bu filme ikiden fazla puan veremem.

Hristiyanların çok hoşuna gittiğini düşündüğüm bu filmi, dünyanın doğu yakasından izleyen birisi olarak anlamsız buluyor ve filmde yaşatılmak istenen Vatikan heyecanını paylaşmadığım için de izlemenin gereksiz olduğunu düşünüyorum.

Herşeye rağmen "aman çok reklamı yapıldı oturup izleyeyim" diyorsanız, sizi kaderinize terk etmek dışında yapabileceğim birşey yok.

 
Toplam blog
: 352
: 2915
Kayıt tarihi
: 05.06.10
 
 

Jack Amca, düşünsel dünyasındaki gelişmeleri dışa vurmak niyetiyle başladığı yazı yazma sevdasına..