Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

15 Ekim '10

 
Kategori
Magazin
 

Melekleri de süpürürler!..

Melekleri de süpürürler!..
 

Baş melek Miranda Keer ve eşi Orlando Bloom, aile boyu manken mi olacaklar?


Yazdan kalma günlere, yağmurlar sonrası yine girdik. Gerine gerine güneş altında çatırdamalı, yan gelip yatmalı diyorum.

Mevsim, Kuşadası’ndaki Kalamaki Ormanlarında, almış başını gidiyor. Kimselere sormadan. Oralarda, orman kanunu var. Sincaplar şimdi yerlerde sıçraya sıçraya dolanıyor. Domuz yavruları homur homur yiyecek arıyor.

Daha durun bakalım, bunun ardı, “pastırma sıcakları” Lafın gelişi öyle. Kalıp kalıp pastırmalar, bu havalarda kurutulurmuş. Dirhem dirhem de satılırmış.

Biz modadan bahsedecektik, nerelere gittik. Modacılar şimdiden “Sonbahar kış” kreasyonlarını hazırlayıp, sunuyorlar. Tam da “Yazdan kalma bir gün, kıştan bir ilave” diyecekken, Victoria’s Secret sözüm ona, yazı getiriverdi. Kürklü modeller değil. Boy boy sutyenler, rengarenk mayolar, fırfırlı tanga’lar. Desenli, su yeşili, sporcu sutyenleri, satenli, dantelli, fiyonglu mayolar, puanlı takım kıyafetler.. Leoparlı desenli takımlar. Seneye hep moda olacak bunlar.

Dünyaca ünlü modaevinin mankenlerine takıldık. Hemen hemen hepsi değişmiş. O eski melekleri aradık. Hele baş melek Miranda Keer’in sesi sedası çıkmıyor. Ama o şimdi hamile. Kocasını tanıyacaksınız. Orlando Bloom. Karayip Kasırgaları’nda, Truva filminde Paris ismiyle gladyatörlük yapmıştı. Brad Pitt’ le birlikte film çevirmişti. Sonra, “Yüzüklerin efendisi” isimli o saçma filmlerde de rolü vardı.

Modaevi, bu yıl süpürgeyi, erken ele almış. Çokça gözde melekleri süpürmüşler. Şimdi yenileri aranıyor. Onları, Sabiha Rana’nın melekleri toparlayıp götürmüş olmasın diye düşündük bir ara. Götürüp de n’apacak sanki? Çünkü onlar, laftan anlamıyorlar. Önüne geleni öpüyorlar. Öpülecek olan var, olmayanı var. Di mi? Bu bakımdan, modaevinin yeni melekleri, daha yeni yeni kanat çırpmağa çalışıyor. Sarı tüyler, ileride koyulaşacak, dirileşecek.

O meleklerin baş meleği Miranda Keer, geçenlerde ilk defa çırılçıplak oldu. ( Manşetteki resim) Kocası mı teşvik ediyor ?! Baksanıza Keer, “ Kocamı da manken yapacağım” diyormuş. Hayırlısı bakalım. Adam gıdasız mı kalmış ne. Çelimsize benziyor. Üflesen gidecek. Ondan manken mi olurmuş. İp nereden kopar, göreceğiz.

Mankenlerin ve meleklerin başı Miranda Keer, Victoria’s Secret’in listesinden düştü mü? Baş melek olmak o kadar da kolay değildi. Ne olduğunu anlayamadık. Belki de önümüzdeki yaz podyumlarda, yeniden kanat açar.

Takındığı kanatlarla podyumlarda hem uçmuş, hem de seyircileri uçurmuştu baş melek.

Avrupa, ticari amaçlarla şimdiden, dantelli rengarenk mayoları ile iştahları kabartıyor ama, seneye Allah kerim. Hele pastırma sıcağında, pastırmasız bir mini yaz daha geçirelim, sonrasını düşünürüz gayri.

 
Toplam blog
: 1616
: 918
Kayıt tarihi
: 13.08.06
 
 

Hayatın dikenli yollarından geçmenin  sırrı, aralarından çabuk geçmektir. Ümit, naylon çorap giyd..