Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 
 

Meltem Kaynaş Kazezyılmaz

http://blog.milliyet.com.tr/meltemkaynas

1968 İstanbul doğumluyum. İÜ.İkt.Fak.'den mezun oldum. Bir holding bünyesinde; bütçe, finans ve projeler alanlarında 24 yıl çalıştım. Bir siyasi partinin farklı kademelerinde dört yıl aktif olarak faaliyette bulundum.Bu sürede; siyaset,ekonomi,din,tarih konularında pek çok faaliyete katıldım. Bir dönem K.Türk Müz.ile ilgil..

Devamı
 
 

Yazdığım Kategoriler

 
SEVGİ HASAT EDİLİR Mİ

Ne güzel ifade etmişsiniz. İçinizin yangınını hissettim okurken. Öyle doğru bir yerden yakalamışsınız ki meseleyi, tam nokta atışı yapmışsınız. Çok haklısınız, zor değil sevmek. Öğrenilebilir, öğretilebilir… Sadece sabırla çalışmak lazım üstünde galiba. Herbirimiz çalışıp kafa yorsak, sevgi çağlayanları yaratabilirdik aslında. Bir kişiye bakıyor her şeyin başlangıcı. İyinin de kötünün de. Kaleminize sağlık Nazende Hanım.

11 Mart 2022 12:44
Helal Olsun, Cepler Dolsun!

Sayın Özkan Sarı ve Sayın Aydın Adam, öncelikle yazımı zaman ayırıp okuduğunuz için, sonra da değerli katkılarınız için çok teşekkür ediyorum. Yaşadığımız onca saçmalığın içinde, şu helal meselesi gözden kaçan bir detay gibi dursa da, din tüccarlığına kapı açma potansiyeli taşıması bağlamında çok önemli bir konu. Sevgilerimle...

26 Aralık 2017 19:02
Meltem Kaynaş Kazezyılmaz ile Gönül Titredi, Kalem Yazdı!

Bu güzel röportaj ile, kitabımı tanıtma fırsatı verdiğiniz için teşekkür ediyorum. Başarınız daim olsun. Sevgiyle...

03 Kasım 2017 22:39
 
Toplam blog
: 47
: 254
Kayıt tarihi
: 11.11.14