Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

06 Kasım '08

 
Kategori
Sivil Toplum Kuruluşları
 

Memur Sen'den Alaçam'a çıkarma

Memur Sen'den Alaçam'a çıkarma
 

FEVZİ GÜL ALAÇAM BMS ŞUBESİNİN YEMEĞİNDE ÜYELERLE BİRLİKTE.


Memur Sen Konfederasyonuna bağlı Samsun Büro Memur Sen Şube Başkanı Fevzi GÜL, Yönetim Kurulu üyeleri ümmet YANIK, Veysel YILMAZ, Kazım ALAKUŞ ve Bayındır Memur Sen İl Temsilcisi Sefer SÜREM ile birlikte Samsun’ un Alaçam ilçesinde sendika üyelerinin sorunlarını yerinde tespit etmek ve bir dizi ziyaret gerçekleştirmek üzere İlçedeki tüm kamu-kurum ve kuruluşlarını ziyaret ettiler.

Ziyaret turuna Alaçam Memur Sen İlçe Başkanı Hasan ÇELİK ile başlayan heyet, ilçe başkanından ilçedeki teşkilat çalışmaları hakkında kısa bir bilgi aldıktan sonra ilçe başkanının refakatinde önce Mal Müdürü Murtaza ERDOĞAN’ ı makamında ziyaret ettiler. Burada Büro Memur- Sen’in çalışmaları ve faaliyetleri hakkında bilgilendirmeler yaparak çalışanların problemleri ve çözüm yolları hakkında görüş alışverişinde bulundular. Mal Müdürlüğü İş Yeri Temsilci Murat GÜNEY’ den çalışmalar hakkında bilgi alan Büro Memur Sen Şube Başkanı Fevzi GÜL, çalışanlar ile tek, tek sohbet ederek Maliye Teşkilatının sorunlarını çok iyi bildiklerini ve bunları yakından takip ettiklerini dile getirerek şöyle devam etti; “Toplu Görüşme Masasında Ek ödemeler konusunda özellikle İş Kollarımızdan Maliye Teşkilatı ve Gümrük çalışanları unutulmuş olup, yapılan bu yanlışlığın bir an evvel çözüme kavuşturulması için gerekli makamlardan bu yanlışlığın düzeltilmesini bekliyoruz” dedi.

Gül ve beraberindeki heyet daha sonra sırayla İlçe Tapu Müdürü Nuh DEMİRAĞ ve İlçe Milli Eğitim Müdürü İhsan ÖZKAN’ ı makamlarında ziyaret ettiler. İlçe Tapu Müdürlüğü ziyareti esnasında söz alan Bayındır Memur Sen İl Temsilcisi Sefer SÜREM de ek ödemeler konusunda Tapu çalışanlarının da mağdur kurumlar arasında yer aldığını belirterek yetili makamlardan mağduriyetlerinin giderilmesini beklediklerini açıkladı.

Ziyaretin son turunda İlçe Nüfus Müdürlüğü ve Adliye çalışanlarını ziyaret eden Büro Memur Sen Şube Başkanı Fevzi GÜL beraberindeki heyet, Adliyede yaşanan sorunları dinlediler. Adliye çalışanlarının çalışma koşulları, fiziki ortamlarının müsait olmaması çalışanların performansını düşürebileceğinin tespiti yapıldı. Samsun Büro Memur Sen Şube Başkanı Fevzi GÜL bizzat yaşanan sorunları bildiğini ve, sorunların çözümü noktasında gerekli makamlara sorunları ilettiklerini belirterek Adliye binalarımızın Çarşamba Adliye binası gibi örnek ve donanımlı olması gerekmektedir” dedi.

Gül, ayrıca hizmette çalışma koşulları ve şartları ne olursa olsun önceliğin vatandaşı mağdur etmemekte olduğunu belirterek bunun da bilincinde olan Adliye çalışanlarına özverili çalışmalarından dolayı da ayrıca teşekkür etti.

Gül, son olarak KEY ödemelerini alamayan çalışanlar tarafından tasfiye halindeki Emlak Bankasına itiraz dilekçeleri verildiği halde halen cevap alamadıklarını söyleyerek, çalışanların ödemelerin ne zaman yapılacağı konusunda aydınlatılması gerektiğini belirterek, problemlerin biran evvel yetkili makamlar tarafından çözümlenmesini bekliyoruz dedi.

 
Toplam blog
: 52
: 610
Kayıt tarihi
: 03.08.08
 
 

Fevzi GÜL Kimdir? 1973 Samsun- Bafra doğumlu olup, ilk ve lise öğrenimini Samsun'da tamamladı ve  A..