Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

06 Ekim '18

 
Kategori
Özel Lezzet Durakları
 

Mendel's Harikalar Diyarı

Mendel's Harikalar Diyarı
 

Kendinizi bir çikolata fabrikasında düşünün, orada neler yapacağınızı hayal edin ve ne kadar mutlu olacağınızın keyfini damağınız da hissedin. İşte tam olarak sizlere bunları hissettirebilecek bir yer İstanbul’un en işlek ve keyifli yerinde sizleri ağırlamak üzere bekliyor. Akaretler de Mendel’s ile buluşmak için vakit kaybetmeyin ve hemen yola çıkın.

Ne kadar zaman önce açıldığı ve böylesine tatlı bir fikirin kimden çıktığını umursamadığım ve orada bulunmaktan büyük mutluluk duyduğum bu sevimli yeri sizlerle paylaşmak için ben fazlası ile vakit kaybetmiş olabilirim, o yüzden sizler de daha fazla vakit kaybetmeden Mendel’s yoluna düşerek muhteşem tatlılarının tadına bakmalısınız. Mekanın rengi ve içeriği ile ilgili sadece küçük bir ipucu paylaşmak isterim, böylelikle sizlere keyifli bir film önerisi de yapmış olabilirim. Turuncu renk ve Mendel’s ismi The Grand Budapest Hotel filminden esinlenerek yapılmış olup, mekanın üst katında göreceğiniz her tabloyu filmin içerisinde birebir görebilirsiniz. Menüyü elinize aldığınızda önce mutlaka Instagram sayfasına göz atmalısınız, ne tercih edeceğinize ancak bu şekilde karar verebilirsiniz. Aslında sayfaya baktığınızda her ürünün tadına bakmak isteyecek oluşunuzun ve henüz tadına bakmadan damağınızda hissedeceğiniz mutluluğun altına bizzat imzamı atabilirim.

Çikolatanın aslında neler yaratabildiğini, meyvelerin, şekerlemelerin ve hatta kahvenin dahi bir araya geldiğinde bambaşka bir dünya kurabildiğini görebilmek imkansız değil. Mendel’s sizler için muhteşem bir kadro ve sunumlar ile hayatınızı renklendirmeye niyet etmiş gibi görünüyor. Romantik bir an için Şamdan, meyvesiz olmaz diyenler için MösyöGustave, eğer sürpriz çikolata kutunuzdan ne çıkacağını merak ediyorsanız Chocolate Bomb, eğlenmek ve kalp kırmak yerine çikolatanızı kırmak istiyorsanız Chocolate Pinata ve daha bir çok çikolata şöleni... Kek, makaron, dondurma ve daha aklınıza çikolata ile beraber getirebileceğiniz bir çok lezzeti Mendel’s minik lezzetlerde bulabilirsiniz.

Akaretlerin en bilinir yerinde, her zaman muhteşem kalabalığı ve yer bulmakta zorlansanız da asla vazgeçip gidemeyeceğiniz bu tatlı mekan ile tanışmak için hala bekliyor musunuz? Lezzetlerin damağınızda bırakacağı tadı ve bir o kadar da sunumları ile sizleri şaşırtacak olan görsel şölenleri ile çikolata keyfini gerçek yerinde tatmak için hazırlanın. Mendel’s sizleri ağırlamak ve mutlu yüzlerinizi görmek için sabırsızlanıyor.

 

 
Toplam blog
: 99
: 120
Kayıt tarihi
: 30.03.18
 
 

Merhaba :) Herkesin yazmaya olan isteği ve hayranlığı ile burada buluşabiliyor olmasından çok büy..