Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

1986 İstanbul doğumluyum. Bir iletişim firmasında danışmanlık hizmeti vermekteyim.

 
 

Yazdığım Kategoriler

 
İnsanın üç hali..

Yazdığın gibi insan bazı evrelerden sonra toprak oluyor ama bence doğum ve ölüm arasında gerçekten güçlü olmak gerekiyor. Senin sabrın ve bazı kaçınılmaz hallerde göstereceğin metanet seni daha güçlü kılacaktır. İnsanı öldürmeyen acı güçlendirir derler ya senin bu büyük acı karşısında ki kabullenme hissin seni daha güçlü kıldığını gösteriyor bence. Allahtan annen için rahmet ve diğer yakınlarına sabır dilerim. Başın sağolsun...

03 Nisan 2008 10:01
Erkekler neden “Çıtır” lar ile evlenirmiş?

Olur mu öyle şey :) Ben ciddiyim ama gel de bunu bayanlara anlat :) Laf aramızda şu anda birlikte olduğum kızın ölçüleri dört dörtlük olmasa da karakteri ve kişiliği bence dört dörtlük ve bu da benim için fazlasıyla yeterli... Bence sizde rahat olun biraz ya tüm erkekler söylediğiniz gibi aynı değil :)

20 Mart 2008 09:35
Erkekler neden “Çıtır” lar ile evlenirmiş?

Birçok bayan nedense erkekler hakkında ipleri sürekli elinde tutmak istediklerini düşünür. Oysa ben bu fikre kendimce naçizane katılmıyorum. Bence erkekler ipleri eline aldırmayacak bayanlarla birlikte olmayı daha çok isterler. Çünkü kontrolün erkekte olduğunu devamlı hissettirme durumu erkeklerin birlikte olduğu bayandan bir süre sonra sıkılmalarına sebep olur. Birçok erkek bayanlarda kendilerinden genç olmalarını, fiziksel olarak çıtır olarak kabul edilen ölçülere sahip olmalarını istese de en az bir o kadarı da bayanlarda olgun bir kişilik, karakter, belirli bir duruş ve ilişkisinde saygıyı yitirmeyecek bayanlar isterler. Evlilik ise mevcut özelliklere sahip bir bayanla karşılaşıldığında yaş gözetmeksizin o erkeğin hayali haline gelir. Şahsen yazıda bahsi geçen yaş ortalamasına sahip olmama rağmen ben bu şekilde düşünüyorum.

18 Mart 2008 16:41
 
Toplam blog
: 1
: 572
Kayıt tarihi
: 01.04.08