Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 
 

mavi yelken (ESEN ÖZDUR)

http://blog.milliyet.com.tr/esenozdur

07 Ocak '13

 
Kategori
Gündelik Yaşam
 

Merhaba!

Merhaba!
 

Yeniden merhaba... herkese

Özlemişim buraları, yazıları, dostlukları, bazende yazıların tadı tuzu tartışmaları

Bozulan bilgisayarımın ve yeni aldığım bilgisayarın azizliğine uğradım biraz. Yeni yıla girerken blog arkadaşlarımın yeni yılını kutlamak için sayfama girdiğimde nedenini bilmemekle birlikte neden blog yazamadığımı hala anlamış değilim. Kısmet bu güneymiş. Pek geç kalmış sayılmam. Yeni yılda tüm dileklerinizin gerçekleşmesi ve geçmiş bütün yıllardan daha güzel geçmesi en büyük temennim.

Yazmadığım zaman zarfında ise yaşanan sıkıntıları, üzüntüleri bir kenara bırakıp yalnızca yaşadığım mutlulukları ve güzel zamanları hatırlayarak, yeni dileklerimi de üzerine katarak yeni yılı karşıladım.  

Ve hemen ardından Sema Şener'in düzenlediği blog toplantısına katıldım. Özlediğim dostlarımı ve yeni dostlarla tanışarak çok güzel bir gün geçirdiğimi söyleyebilirim. Sıcacık bir ortamda sevgi dolu bir gün yaşadık. Toplantıyı düzenlediği için Sema Şener'e ve katılan herkese teşekkür ederim.

erşey aynı yaşamaya devam geçmişe bakılırsa, pekte değişen birşey yok gibi.

imdilik bu kadar yeter herhalde, artık buralardayım, yüreğimden geçen her ne varsa yüreğimde değil satırlara karışacak yine yine yeniden.

Sevgilerimle herkese...

         

 
Toplam blog
: 146
: 1810
Kayıt tarihi
: 28.08.07
 
 

1983 yılının 15 nisan sabahında açmışım gözlerimi dünyaya, nerde nasıl yaşayacağımı hiç bilmeden.Yıl..