Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

03 Şubat '16

 
Kategori
Kişisel Gelişim
 

Merhaba!

Herkese Merhaba!

Yeni yılın ikinci ayında, belki her şey yolunda, belki de değil. Ne olursa olsun, umut etmeye devam. Çünkü umut hep var.

Öncelikle belirtmek isterim ki, hepimizin kutsal bir öyküsü var. Ve bu kutsal öykünün geçtiği bir de kutsal zaman. Bu kutsal zamanı bulmak ve onu en iyi şekilde değerlendirmek bizim elimizde. Yeter ki kendimizi ve içinde yaşadığımız dünyayı iyi bilelim. Yani içten dışa ve dıştan içe farkındalığımız yüksek olsun.

Yaşam amacımızı bulmak, daha mutlu ve başarılı olmak, içsel zenginliğimizi keşfetmek, evrenle bir ve bütün hissetmek için bu sonsuz yolculuğa çıkmamız şart. Ancak önceden uyarmalıyım ki; size gül bahçesi değil vadettiğim... Aksine çok zorlu bir yolculuk... Öyle bir süreç düşünün ki, şimdiye kadar bildiğiniz tüm doğrular yanlış, tüm öğretiler anlamsız ve saygı duyduğunuz tüm inançlar belki de içi boş bir balondan ibaret. Düşünün ki, sizi daha mutlu, daha başarılı, daha huzurlu, daha zengin olmanızı engelleyen; sizden başkası değil! Şok edici değil mi?

Artık kurban rolünü oynamaktan vazgeçin ve hayatınızın iplerini elinize alın. Özel alanınızı belirleyin ve onu koruyun. Önce kendinizi sevin ki başkalarını da sevebilin. Önce kendinizi tüm iyi ve kötü yanlarınızla kabul edin ki, başkalarını da hayatınıza kabul edebilin.

Bundan sonraki yazılarımda, kendi doğru ve yanlışlarımı, kendimi değiştirme ve geliştirme sürecine nasıl girdiğimi, bu süreçte nelerle karşılaştığımı, halen yaşadığım ve başıma gelen ilginç tesadüfleri(belki de tesadüf gibi görünen gerçekleri) ve olayları paylaşacağım sizlerle. Bildiklerimi ve tecrübelerimi anlatacağım. Elbette bu bir süreç. Hiç bitmeyen, daima kendini yenileyen...

Hiç bir şey tesadüf değil...

Şu an bu yazıyı okuyor olmanız bile...

Işık ve sevgiyle... 

 
Toplam blog
: 12
: 385
Kayıt tarihi
: 03.02.16
 
 

19 yıllık akademisyen. Biyoenerjist. Thetahealing Uygulayıcısı ve Eğitmeni. Aile Dizimi Moderatör..