Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

08 Ocak '08

 
Kategori
Aşk - Evlilik
 

Merhaba yeni yıl

Merhaba yeni yıl
 

Merhaba yeni yıl, merhaba yeni insanlar. Bu yıl yeni arkadaşlıklar, dostluklar ve aşklar yaşamanın zamanı olmalı. Yeniden denizlere açılmalı insan. Eski fırtınaları ve alabora olmuş tekneleri unutmalı. Batırdığı her teknede kendisini kaybeden insanlardan artık kurtulmalıyız. Maksimum hayatttan zevk almak varken eski alışkanlıklarına devam etmek ne kadar akılcıdır.

Gökyüzü ayrı bir renkte ve doğa ayrı bir güzellikte. Eskiler geride kaldı. Yaşanacak ne kadar güzellikler var önümüzde. Yeni tatlar ve yeni aşklar. Her insanın hayatında yaşaması gereken ve yeniden doğuş dedikleri şeyleri yaşamak ve hayatın gerçekliğinin farkına varmak işte yeni yılda yapılması gerekmektedir.

Karaya vurmuş balinalar gibi sersem sersem bakmak ve kurtaracak birilerini beklemek zamanı geçti artık. İnsan kendisini kurtarabilmeli ve hayatın teknesini tek başına bu çılgın sularda yüzdürebilmelidir. İşte o zaman hayatın dikenli ve güllü yollarını hep birlikte yaşayacak ve buna rağmen hep gülü koklayacaktır. Oysa eline batan dikenler onun aklına bile gelmeyecektir.

Bir gül sevmek ve onu severken dikenlerini unutmak işte bütünlük kavramı. Hayat ve insan bir bütündür. Zira yaşadığı hayat kendisinindir ve o öldüğünde kayat sona erecektir. İnsan bir başkasının hayatını yaşayamaz.

Sevgi ve aşk, hayat teknesinin motorudur. Onlar olmadan tekne denizde sadece olduğu yerde durur ve hareket edemez. Onun için yeni yılda yeni ufuklara ve limanlara açılmak için vira bismillah....
 
Toplam blog
: 196
: 493
Kayıt tarihi
: 28.06.07
 
 

Doğayı seviyorum. Onun içinde yaşamayı ve güzelliklerini tatmayı seviyorum. Yaşamayı ve hatta ölü..