Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

1964 doğumluyum. İşletme Fakültesi'ni bitirdikten sonra Londra'ya yerleştim ve halen burada yaşamaktayım. Evliyim ve 12 yaşında bir kızım ve 10 yaşında bir oğlum var. Eşim İsviçre'li, dolayısı ile bizim evde zengin ve uluslararası bir kültür var. Çocuklarımın dünya kültürlerini öğrenmesi ve herkese saygı duyarak büyümeleri benim..

Devamı
 
 

Yazdığım Kategoriler

 
Yurtdışı yazarlarımıza önemle duyurulur!

Katiliyorum.

07 Şubat 2009 18:45
Cem Yılmaz'ın fiyaskosu: AROG

Simdi ne desem fayda yok..Fakat sizinle ayni fikirde olmadigimi soylemek istiyorum. Bu filme guldugum kadar hic bir filme gulmedim demek istiyorum. Tavsiye etmeyebilirsiniz ama birakin insanlar gitsinler ve kendileri karar versinler. Marmite isminde bir urun var. Reklaminda 'Ya seversiniz ya da nefret edersiniz' diyor. AROG da boyle galiba. Ben filmi cok sevdim...

10 Ocak 2009 18:56
Annem dizisini kınıyorum ama...

Erhan Bey'e cevaptir; Bir kadinin namusu o dusundugunuz sey degildir beyefendi. Ayrica bir kizin namusunu korumak da onu tecavuze ugrayinca, aile mahkemesinde karar verip oldurmekle olmaz. Size nasil bir sey yapmaliydi buradaki anne bilemiyorum ama iyi ki oradaki baba siz degilsiniz. Cunku bu kiz simdi yasamiyordu herhalde size kalsa. Hic kimse kizinin ya da oglunun boyle bir duruma dusmesini istemez ama kaderde varsa elinizde silah onlari oldurecek misiniz? Egitin ve iletisim kurun, ondan sonra bol bol namus nutuklari atarsiniz.

04 Ocak 2009 16:22
 
Toplam blog
: 48
: 2038
Kayıt tarihi
: 26.12.06