Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

1973 İstanbul doğumluyum. Ege Üniversitesi Felsefe mezunuyum. Bir dersanede rehber öğretmen olarak çalışıyorum. Siyaset, ekonomi, spor, kısacası hayatın içindeki herşeyle ilgiliyim.

 
 

Yazdığım Kategoriler

 
Sıkıysa polise kimlik soralım....

tut ki polise kimlik sorduk.buna cesaret eden adam kimliginde sahtesini yapar cebine koyar heralde o zaman ne olucak.Kimligide gördün ne yapıcan.Mesele başka demek ki...bu cürreti vermicen adama amerikada araba hırsızlarını ellerini ayaklarını kelepçeleyip hücreye atıyolar.biz ne yapıyoruz bu adamlara paşa hepsi..o yüzden kendinizi fazla üzmeyin düzelmez daha kötü olur ama düzelmez.

03 Aralık 2008 17:43
Erdoğan neden herkesin Başbakanı değil?

söyledikleriniz de haklısınız.size katılıyorum.Ama size yerel seçimle ilğili tahmin öngörü yada adına başka birşey deyin.İzmir için tahminim yerel seçimleri haptıkları herşeye ragmen bu adamların kazanıcagı şeklinde....umarım öyle olmaz ama gidişat izmirde o yönde maalesef..saygılarımla..

05 Eylül 2008 09:35
O benim de cumhurbaşkanım

yazınızdaki görüşlerinize malesef katılmıyorum.yazınızda uzun bir tarihi süreçten bahsetmişsiniz.aslında ilk bakışta söyledikleriniz doğru istesekte istemesekte bizim cumhurbaşkanımız olucak.Ama insanların bu kişinin başkanlıgını onaylamadıklarını zoraki icazet ettiklerini de söyleme haklarının oldugunu düşünüyorum yoksa aksini hiç kimse iddaa etmiyor.cumhurbaşkanı devletin başıdır.Fakat söylediklerinizin içinde yani bu da benim fikrim ATATÜRK,İNÖNÜ VE SEZER SADECE BENİM cumhurbaşkanımdır.diğerlerini hiçbir şekilde kabul edemem.ve belki demirel başbakan olarak değil de cumhurbaşkanı olarak onaylıyabilicegim bir kişidir.Diğer isimler başka özellikleriyle sadece devletin başı olabilmişlerdir.O KADAR..gülü de bekliyelim görelim.belki demirel gibi olur. bugüne kadar onaylamadık ama belki cumhurbaşkanı olarak onaylarız.

24 Ağustos 2007 23:36
 
Toplam blog
: 8
: 1468
Kayıt tarihi
: 17.08.07