Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

11 Aralık '07

 
Kategori
Borsa
 

Merhabalar

Sevgili okurlar merhaba bu yazım ile ilk defa milliyet blog da sizlerle buluşuyoruz umarım sizlere faydası olacak keyifli bir beraberliğimiz olacak. Son derece değerli olan bu satırları ülkemiz ve dünya piyasalarında yaşanan gelişmelerden sizleri haberdar etmek için kullanacağım. bunun yanında sizlere ufak önerilerimde olacak. yine bu köşede sizlerden gelecek sorulara aklım erdiğince cevap vermeye çalışacağım.

Zaman içinde sizlerle paylaşacağım konuları aslında gerçek anlamda dünya üzerinde inanın bilen yok. Sermaye piyasalarında işlem yapıp başarılı olabilmek için inanın ekonomi bilginizin yanında çok kuvvetli hislerinizde olmalı ve en önemlisi kişisel disiplininize son derece hakim olmalısınız.

Şu anda dünya üzerinde yapılan legak işler arasında borsadan daha fazla para kazanabileceğiniz başka hiç bir iş kolu aklıma gelmiyor günde % 20 lik resmi bir marj var tabi bu yazdığım bir ütopya bunu yapabilmek neredeyse imkansız en azından ben yapanı görmedim ama sevgili okurlar sonuç olarak böylşe bir imkan var ve doğru stratejileri belirlediğiniz zaman neden olmasın.

Sermaye piyasalarında gerçekleşen her hareketin inanın bir sebebi vardır. benim uzmanlım alanım borsa ve özellikle İMKB sizinle bu satırlarda daha çok borsa sohpetleri yapacağız umarım sizlere faydam olacak mevcut büyüklüklerinizi koruma ve arttırma konusunda birlikte mesafe kaydedeceğiz.

İlk yazımı kısa bir tanışma yazısı olarak algılayın lütfen. mümkün olursa her akşam piyasalar kapandıktan sonra bir gün sonrası ile ilgili sizinle görüşlerimi paylaşmaya çalışacağım. umarım birlikte başarılarla dolu bir zaman paylaşırız.

 
Toplam blog
: 2
: 260
Kayıt tarihi
: 11.12.07
 
 

1973 istanbul doğumluyum. İstanbul üniversitesi işletme mezunuyum. Özel ilgi alanım sermaye piyasala..