Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

01 Ağustos '13

 
Kategori
TV Programları
 

Merhamet' de yeni sezonda Irmak, daha da kötü karakter olacakmış.

Merhamet' de yeni sezonda Irmak, daha da kötü karakter olacakmış.
 

Abla Deniz, Narin ve Irmak.


Geçtiğimiz günlerde Dizinin “Irmak” karakterini canlandırın oyuncularından Yasemin Kay Allen, Formsante dergine yaptığı açıklamalarda şöyle demiştir.

"Irmak aslında kendi halinde, sevgilisi olan başarılı bir kızdı. Sonra sevgilisinin eski sevgilisi ortaya çıkınca başka insanların müdahaleleri sonucunda hırslarına yenik düştü. Bu olayları o başlatmasa da sorunlu biri olduğu için yanlış tepkiler vermeye başladı. Irmak, önümüzdeki sezon daha da kötü bir karakter olacak. Yine de seyirci onu anlıyor, sonuçta aldatılmış bir kadın. Zaten seyirci de artık farklı boyutları olan karakterleri seviyor. Tamamen iyi karakterler bence çok tekdüze. Artık geçmişinde yaptığı hataları telafi etmeye çalışan karakterler yazılmaya başlandı. Bu sayede karakterlere gerçeklik katılmış oldu" dedi.

İsviçre’ye dönüyordu, yoksa gitmekten vazgeçti mi?  Nişanlısı Fırat’ ı kolay kolay bırakmayacak gibi gözüküyor. Yeni sezonda genç avukatımız Narin ile baş edebilecek mi?

Merhamet benim keyifle izlediğimin dizilerden biri. Yeni sezonda ekran karşısına geçip, Irmak’ ın neler yapacağını hep beraber göreceğiz.

Saygılar, sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blok: milliyet.com.tr/cansever

 

 

 

 
Toplam blog
: 2032
: 2969
Kayıt tarihi
: 18.06.12
 
 

Emekliyim. Doğayı, Sabahın erken saatlerinde doğada yürümeyi, Hayvanları, bilhassa köpekleri çok se..