Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

02 Ekim '14

 
Kategori
Astroloji
 

Merkür Retrosu ve Burçlara göre etkileri

Merkür Retrosu ve Burçlara göre etkileri
 

6 – 25 Ekim 2014 tarihleri arasında Merkür durağan pozisyonuna geçerek Retro sürecini gerçekleştirecek.

 Yaşamımızı sürdürebilmemizi ve temel ihtiyaçlarımızı karşılayabilmemizi sağlayan “beynimizi“ gökyüzünde Merkür’ün temsil ettiği bilinir. Zihinsel yapıtların ve iletişimin en önemli temsilcisi Merkür aynı zamanda düşünce yapımızla ve konuşma tarzımızla birebir ilişkilidir. Gelişen zamanla birlikte hayatımıza giren ve iletişim kurmamızı sağlayan elektronik aletlerinde Merkür yönetiminde olduğunu söyleyebiliriz. Yılın belli zamanlarında durağan pozisyonuna geçerek günlük hayatımızda önemli duraksamalara ve zihinsel farkındalıklara sebep olur.

Retro zamanları aynı zamanda kendi içimize dönerek yaşadıklarımızı sorguladığımız, kendimizle bazı hesaplaşmalarda bulunduğumuz bir süreci işaret eder. Eski sevgililerimizden haber alabilir, unuttuğumuz insanlarla karşılaşabilir, görüşmediğimiz kişilerle bir araya gelebilirz. Daha önce ifade edemediğimiz duygularımızı açabilir, konuşamadığımız konuları yeniden gündeme getirebiliriz. Hepimizin aynı etkileri yaşıyor olması, ilişkilerimizde ortaya çıkacak yeni gerçeklere ve önemli gelişmelere sebep olacaktır. Eski sevgililerin yeniden ortaya çıkmasıyla birlikte eski aşklara yeni bir şans verme düşüncesi aklımızı alabilir. Ancak bu ilişkiler Retro bitimiyle birlikte kalıcılığını korumakta zorlanabilir ve sona erebilir.

İletişim sorunlarının sıkça gündeme geleceği bu süreçte, yanlış anlaşılmalara fazlasıyla açık olabiliriz. Olayları hep kendi açımızdan ele alabilir, karşı tarafın ne demek istediğini anlamakta zorluk çekebiliriz. Yanlış alıcıya gönderilen maillere ve smslere ayrıca dikkat etmeliyiz. Elektronik aletlerde arızalar ve elektrik kesintileri bu dönem sık yaşanacaktır. Gündelik hayatımızda çoğu şey  yavaş akabilir. Trafikte çok fazla zaman geçirebiliriz. Özellikle yeni iş girişimlerimizde kalıcılık sağlamakta zorluk çekebiliriz. Yeni ve önemli kararlar almak için 26 Ekim tarihini beklememiz uygun olacaktır. Daha önceden yarım bıraktığımız konuları tamamlamak, ihmal ettiğimiz işlerimizi düzenlemek açısından çok uygun bir süreçteyiz.

 Türkiye’de çocuklarla ve eğitim verilen yerlerle ilgili yeni düzenlemeler ve önemli değişimler gerçekleşebilir. Doğum oranıyla ve doğum kontrolüyle ilgili konular,  kadınların doğum hakkıyla ilgili alınan kararlar yeniden gündemimizde olacaktır. Eğlence sektörüyle ilgili düzenlemeler gündeme gelebilir. Borsayla ilgili önemli gelişmeler yaşayabiliriz. Ancak bu süreçte alınan yeni kararlar ve düzenlemeler, gelecekte kalıcılığını korumakta zorlanabilir.

Yükselen Burcunuza Göre Merkür Retrosunun Etkileri;

Koç

Alacaklarınızla ve başkalarından gelen maddi gelirlerinizle ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. Paylaşımlarınızı gözden geçirebilir, borçlarınızla ilgilenebilirsiniz. Uzun süredir görüşmediğiniz kişilerle karşılaşabilir, eski sevgililerinizden haber alabilirsiniz. Geçmişte yaşadıklarınızı kendi içinize dönerek değerlendireceğiniz bu süreçte; kırgınlıklarınızı ifade edebilir, kırdığınız kişilerden özür dileyebilir, daha önce yarım kalan konuları gündeme getirerek netleştirebilirsiniz. Retro süresince yeni kararlar almak, yeni bir anlaşma veya sözleşme imzalamak,  yeni bir ilişkiye başlamak için uygun bir süreç değildir. Başlatacağınız yeni girişimler retro bitimiyle sona erebilir. Özellikle ilişkilerinizle ilgili önemli kararları 26 Ekim’den sonra vermeniz uygun olacaktır.

Boğa

Eski sevgililerinizden haber alabilir, uzun süredir görmediğiniz kişilerle karşılaşabilirsiniz. Geçmişte yaşadıklarınızı gözden geçirebilir, yarım kalmış konuları netleştirebilirsiniz. Çalışma hayatınızda eksik bıraktığınız işleri verimli bir şekilde tamamlayabilirsiniz. İletişim sorunları, yazılı evraklarda hatalar, elektronik aletlerde arızalar bu dönem daha çok karşımıza çıkacaktır. Retro süresince yeni kararlar almak, yeni bir anlaşma veya sözleşme imzalamak için uygun değildir. Tamamlayamadığınız konulara öncelik verebilirsiniz. Sağlığınızla ilgili düzenlemeler yapabilir, rutin kontrollerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Sinirsel rahatsızlıklara açık olabilirsiniz, dikkat etmelisiniz.

İkizler

Çalışma hayatınızda yarım bıraktığınız işleri tamamlamak açısından verimli bir süreçtesiniz. Günlük hayatınızda yazılı evraklara, elektronik aletlerde arızalara ve iletişim hatalarına ekstra dikkat etmelisiniz. Geçmişte yaşadığınız olaylar gündemde olacaktır. Eski sevgililerinizden haber alabilir, uzun süredir görüşmediğiniz kişilerle karşılaşabilirsiniz. Yaşadıklarınızı kendi içinize dönerek gözden geçirebilir, olayları farklı açılardan değerlendirebilirsiniz. Daha önce çözüme kavuşamamış ilişkilerinizi bir sonuca bağlayabilirsiniz. Retro süresince yeni kararlar almak, yeni bir anlaşma veya sözleşme imzalamak,  yeni bir ilişkiye başlamak açısından uygun bir süreç değildir. Bu dönem başlatacağınız girişimler, retro bitimiyle sona erebilir. Eksik işlerinize yönelmeniz uygun olacaktır.

Yengeç

Eski sevgililerinizden haber alabilir, uzun süredir görüşmediğiniz kişilerle bir araya gelebilirsiniz. Kırgınlıklarınızı ifade etmek, kırdığınız kişilerden özür dilemek açısından verimli bir süreçtesiniz. Daha önce çözüme kavuşamamış konuları yeniden düşünebilir, olaylara farklı açılardan bakabilir, içinde bulunduğunuz belirsizlikleri netleştirebilirsiniz. Bu dönem yeni kararlar almanız ve yeni başlangıçlarda bulunmanız uygun olmayacaktır. Başlattığınız girişimler Retro bitimiyle sona erebilir. Aile ilişkilerinizde yaşadığınız sorunları konuşarak çözümleyebilir, alışkanlıklarınızı gözden geçirebilir, bağımlılıklarınızı fark edebilirsiniz.

Aslan

Ev ve aile hayatınızda geçmişte yaşanmış olaylar yeniden gündeme gelebilir. Uzun süredir devam eden alışkanlıklarınızla yüzleşebilirsiniz. Bir sonuca varılamamış ilişkilerinizi netleştirmek açısından güzel bir süreçtesiniz. Düşüncelerinizi ifade edebilir, kırıldığınız konuları gündeme getirebilirsiniz. Bu dönem geçmişte yaptığınız hataları telafi etmekten çekinmeyin. Kardeşlerinizle ilgili konular ve yakın çevre ilişkileriniz ön planda olacaktır. Önemli haberler alabilir, yeni gerçekler öğrenebilirsiniz. 26 Ekim tarihine kadar, önemli kararlar almamanız, yeni girişimlerde bulunmamanız önem kazanacaktır.

Başak

Yakın çevreniz ve geçmişte yaşadığınız olaylar ön planda olacaktır. Uzun süredir görüşmediğiniz kişilerden haber alabilirsiniz. Değer verdiğiniz şeyleri düşünebilir, olayları farklı açılardan görmeyi başarabilirsiniz. Kazançlarınızla ilgili konular gündemde olacaktır. Bu dönem bazı gecikmelerle karşılaşabilirsiniz. Yeni girişimlerde bulunmak için uygun bir süreçte değilsiniz. Harcamalarınızı düzenleyebilir, eksik ödemelerinizi tamamlayabilir, hesaplarınızı gözden geçirebilirsiniz. Elektronik alterlerde arızalar ve iletişim problemleri gündemde olacaktır.

Terazi

Değer verdiğiniz şeyleri sorgulayabilir, geçmişte yaşadıklarınızı düşünebilirsiniz. Harcamalarınızı gözden geçirebilir, hesaplarınızı düzenleyebilirsiniz. Eksik ödemeler gündeme gelebilir. İlişkilerinizde yarım kalmış konular yeniden karşınıza çıkabilir. Kırgınlıklarınızı dile getirebilir, kendinizi ifade etmek isteyebilirsiniz. Uzun süredir görüşmediğiniz kişilerle karşılaşabilir, eski sevgilililerinizden haber alabilirsiniz. Bu dönem yeni girişimlerde bulunmanız ve önemli kararlar almanız uygun olmayacaktır. Bilgisayar ve internet sorunları, telefon arızaları gündeme gelebilir. İşlerinizde gecikmelerle karşılaşabilirsiniz.

Akrep

Hayatınızı, geçmişinizi ve yaşadıklarınızı kendi içinize dönerek sorgulayacağınız bu süreçte, yarım kalmış konular gündemde olacaktır. Uzun süredir görüşmediğiniz kişilerle karşılaşabilir, eski ilişkilerinizi düşünebilir, yeni haberler alabilirsiniz. Bu dönem önemli kararlar almak ve yeni başlangıçlar yapmak açısından uygun bir süreç değildir. İşlerinizde gecikmeler ve bazı belirsizlikler gündeme gelebilir. Eksik bıraktığınız işlerinizi tamamlayabilir, eski eşyalarınızı düzenleyebilir, uzun süredir aradığınız şeyleri bulabilirsiniz. Kendinizi dinlemeye zaman ayırmanız gerekebilir.

Yay

Geçmişte yaşadıklarınızı ve kişisel ihtiyaçlarınızı kendi içinize dönerek düşünme ihtiyacı hissedebilirsiniz. Geride bıraktığınız kişilerden haber alabilir, eski deneyimlerinizle yüzleşebilirsiniz. Uzun süredir görüşmediğiniz arkadaşlarınızla karşılaşabilir, eski dostlarınızla bir araya gelebilirsiniz. Yaşadığınız olayları ve ilişkilerinizi düşünmek isteyebilirsiniz. İletişimle ilgili gecikmeler, elektronik aletlerde arızalar gündemde olacaktır. Bu dönem yeni kararlar almak yerine, eksik bıraktığınız işlerinizi tamamlayabilirsiniz.

Oğlak

Uzun süredir görüşmediğiniz kişilerle bir araya gelebilir, eski dostlarınızla karşılaşabilirsiniz. Geçmişte yaşadıklarınızı ve ilişkilerinizi gözden geçirebilirsiniz. İş hayatınızda eski meseleler yeniden gündeme gelebilir. İletişimde gecikmeler, elektronik aletlerde arızalar bu dönem daha çok karşımıza çıkacaktır. Çalışma hayatınızda önceden eksik bıraktığınız işleri tamamlamak, evrakları düzenlemek açısından verimli bir süreçtesiniz. Bu dönem süresince sözlü ve yazılı anlaşmalarda bulunmamanız, yeni kararlar almamanız önem kazanacaktır.

Kova

İş hayatınızda geçmişte yaşadığınız olaylar gündeme gelebilir. İletişimde gecikmeler, elektronik aletlerde arızalar bu dönem daha sık karşımıza çıkacaktır. Geçmişte tamamlayamadığınız işlerinize öncelik vererek verimli çalışmalar gerçekleştirebilirsiniz. Eğitim hayatınızla ilgili konular gündeme gelebilir. Hukuki konularla ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. Eski sevgilileriniz ve eski ilişkileriniz yeniden karşınıza çıkabilir. Daha önce çözemediğiniz durumları yeniden gündeme getirebilir, düşüncelerinizi ifade edebilirsiniz. Merkür retrosu zamanları yeni bir işe başlamak ve yeni kararlar almak için uygun bir süreç değildir.

Balık

Geçmişte yaşadığınız hayat tecrübelerini düşünebilir, inançlarınızı ve doğrularınızı gözden geçirebilirsiniz. Kapattığınız defterler, geçmişte kalmış konular yeniden gündeme gelebilir. Uzun süredir görüşmediğiniz kişilerle bir araya gelebilir, bu zamana kadar gizliliğini korumuş bazı bilgiler öğrenebilirsiniz. Ödemeleriniz ve alacaklarınız gündemde olacaktır. Miras, nafaka, kredi gibi konularla ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bu dönem yeni kararlar almak yerine, eksik bıraktığınız işlerinizi tamamlayabilirsiniz. Hayatla ve ölümle ilgili derin düşüncelere dalabilirsiniz. Kırdığınız kişilerden özür dileyebilir, kırgınlıklarınızı ifade edebilirsiniz.

 
Toplam blog
: 134
: 2047
Kayıt tarihi
: 24.12.13
 
 

Psikoloji, Ruhsal ve Karma Astroloji, yakından ilgileniyor. Yıldızların rehberliği doğrultusunda ..