Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

23 Ocak '15

 
Kategori
Astroloji
 

Merkür Retrosunun Burçlara göre etkileri

Merkür Retrosunun Burçlara göre etkileri
 

Koç
Uzun süredir görüşmediğiniz insanlardan haber alabilir, eski dostlarınızla bir araya gelerek geçmişte yaşadığınız sorunları çözüme kavuşturabilirsiniz. Geleceğe yönelik hedeflerinizi ve yapmak istediklerinizi düşünebilir, yeni bakış açıları geliştirebilirsiniz. Beklediğiniz haberler gündeme gelebilir. 22 Ocak – 6 Şubat tarihleri arasında şaşırtıcı tesadüfler ve sürpriz gelişmeler gündemde olacaktır.
Boğa
İş arkadaşlarınızla yaşadığınız sorunlar çözüme kavuşabilir. Geçmişte yarım bıraktığınız konuları tamamlayabilir, eksik işlerinizi gündeme getirebilirsiniz. Kariyer hayatınızda yapmak istediğiniz yenilikleri düşünebilir, radikal fikirler üretebilirsiniz. Eski sevgililerinizden haber alabilirsiniz. 22 Ocak – 6 Şubat tarihleri arasında geçmişle ilgili ilginç haberler gündeme gelebilir.
İkizler
 İş hayatınız için gerekli olan eğitimler gündeme gelebilir. Eksik bilgilerinizi tamamlayabilir, kişisel gelişiminizle ilgilenebilirsiniz. Belirsiz olduğunuz konuları netleştirebilir, yeni haberler alabilirsiniz. Merak ettiğiniz, anlam veremediğiniz bir çok konuyu çözümleyebileceksiniz.  22 Ocak – 6 Şubat tarihleri arasında arkadaş ortamlarınızda ilginç karşılaşmalar, şaşırtıcı olaylar gündeme gelebilir.
Yengeç
Geçmişte kapattığınız defterleri gözden geçirebilir, sizde iz bırakan olayları düşünebilirsiniz. Gizemini koruyan konularla ilgili yeni gerçekler öğrenebilir, sorularınızın cevabını bulabilirsiniz. Beklediğiniz ödemeler, paylaşımlar ve destekler gündeme gelebilir.  22 Ocak – 6 Şubat tarihleri arasında beklediğiniz haberleri alabilir, şaşırtıcı gelişmelerle ve ilginç tesadüflerle karşılaşabilirsiniz.
 Aslan 
Uzun süredir görüşmediğiniz kişilerle ilginç karşılaşmalar yaşayabilir, geçmişte yarım kalan konuları çözüme kavuşturabilirsiniz. İlişkiden beklediklerinizi ve geçmiş tecrübelerinizi gözden geçirebilirsiniz. Çözüm buladığınız konuları netleştirebilir, merak ettiğiniz soruların cevabını bulabilirsiniz. 22 Ocak – 6 Şubat tarihleri arasında yolculuklar gündeme gelebilir. Sürpriz haberler alabilir, yeni gerçekler öğrenebilirsiniz.
Başak 
Çalışma arkadaşlarınızla geçmişte yaşadığınız sorunlar çözüme kavuşabilir. Eksik bıraktığınız işleri tamamlayabilirsiniz. Günlük hayatınızda iletişim sorunları ve elektronik aletlerdeki arızalar sabırlı olmanızı gerektirebilir. Daha önce belirsiz olduğunuz bir çok konu netlik kazanacaktır. 22 Ocak – 6 Şubat tarihleri arasında geçmişte yaşadığınız olaylarla ilgili yeni gerçekler öğrenebilirsiniz. Sürpriz ödemeler gündeme gelebilir.
Terazi
Aşk hayatınızın ön planda olacağı bu süreçte, merak ettiğiniz bir çok sorunun cevabını bulabilirsiniz. Olayları farklı açılardan gözlemleyebilir, bilmediğiniz yeni gerçekler öğrenebilirsiniz. Eski sevgililerinizde haber alabilir, geçmişte yarım kalan konuları çözme şansı elde edebilirsiniz. 22 Ocak – 6 Şubat tarihleri arasında ilginç karşılaşmalar ve şaşırtıcı tesadüfler gündeme gelebilir.
 Akrep
 Ev ve aile hayatınızda geçmişte çözüm bulamamış konular yeniden gündeme gelebilir. Hayatınızı olumsuz etkileyen davranışlarınızla yüzleşebilir, geçmişten bugüne gelen alışkanlıklarınızı görme şansı elde edebilirsiniz. Eski olaylar ve ardınızda bıraktığınız kişiler gündeme gelebilir, yeni haberler alabilirsiniz. 22 Ocak – 6 Şubat tarihleri arasında sürpriz gelişmeler gündeme gelebilir. Sağlığınıza dikkat etmelisiniz.
 Yay 
 Uzun süredir görüşmediğiniz akrabalarınızla bir araya gelebilir, yolculuklara katılabilirsiniz. Uzun süredir aklınızı meşgul eden soruların cevabını bulabilir, belirsiz olduğunuz konuları netleştirebilirsiniz. Bilgilerinizi geliştirmek, okumak, araştırmak ruhunuzun beslenmesine yardım edecektir. 22 Ocak – 6 Şubat tarihleri arasında eski sevgililerinizde haber alabilir, geçmişte yaşadığınız olaylarla ilgili yeni gerçekler öğrenebilirsiniz.
Oğlak
 Değer verdiğiniz konuları gözden geçirebilir, merak ettiğiniz soruların cevabını bulabilirsiniz. Olaylara radikal yaklaşımlarda bulunabilir, kazançlarınızı artırabileceğiniz fırsatları görme şansı elde edebilirsiniz. Beklediğiniz ödemeler gündeme gelebilir. İletişimle ilgili her konuda gecikmelere açık olacağınız bir süreçte olacaksınız. 22 Ocak – 6 Şubat tarihleri arasında geçmişte yaşadığınız olaylarla ilgili bir çok gerçeği görebilir, önemli gelişmeler yaşayabilirsiniz.
 Kova 
 Hayatta daha anlaşılır olmaya başlayacağınız bir süreç başlıyor. Sosyal etkinliklere katılabilir, uzun süredir görüşmediğiniz insanlarla önemli görüşmeler gerçekleştirebilirsiniz. Merak ettiğiniz soruların cevabını bulabilir, tecrübelerinizi gözden geçirerek yeni ve radikal kararlar alabilirsiniz. Kararlarınızı Retro bitimiyle gerçekleştirmeniz uygun olacaktır. 22 Ocak – 6 Şubat tarihlerinde yeni vizyonlar kazanarak kendinizi ve düşüncelerinizi yenileme şansı bulabilirsiniz.
 Balık 
Dinlenmeye zaman ayırabilir, kendinizle kalarak yaşadığınız belirsizlikleri çözme şansı elde edebilirsiniz. Yazarak bir çok şey keşfedebilir, duygularınızla yüzleşerek ihtiyaçlarınız doğrultusunda radikal kararlar alabilirsiniz. Kalabalık ortamlarda uzun süredir görüşmediğiniz kişilerle karşılaşabilir, eski meselelerinizi çözüme kavuşturabilirsiniz. 22 Ocak – 6 Şubat tarihlerinde ödemeler ve maddi konular gündeme gelebilir. Eski hesaplarınızla karşılaşabilirsiniz.
 
 
 
Toplam blog
: 134
: 2047
Kayıt tarihi
: 24.12.13
 
 

Psikoloji, Ruhsal ve Karma Astroloji, yakından ilgileniyor. Yıldızların rehberliği doğrultusunda ..