Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

09 Mayıs '09

 
Kategori
Kent Yaşamı
 

Mersin Akdeniz Belediye Başkanı Türk, muhtarları dinledi...

Mersin Akdeniz Belediye Başkanı Türk, muhtarları dinledi...
 

Akdeniz İlçe Belediye Başkanı Türk,çalışmalarıyla göz dolduruyor...


Mersin'in Akdeniz İlçe Belediye Başkanı M. Fazıl Türk; Başkan Yardımcıları, Daire Müdürleri ve Meclis Üyeleriyle birlikte Akdeniz ilçesine bağlı mahallelerin muhtarları ile bir toplantı düzenledi. Toplantıda bir araya gelen muhtarlar, mahallelerine ilişkin görüş ve istemlerini Başkan Türk ile paylaştılar.

Akdeniz Belediyesi’nin yeni sınırları ile daha da büyüyüp güçlendiğini ifade eden Akdeniz Belediye Başkanı M. Fazıl Türk, bu toplantının Akdeniz’de yeni bir başlangıcın ilk sayfası olduğunu kaydetti. Mahallelerin sorunlarını yakından takip ettiğini ve en yakın zamanda tekrar bütün mahallelerde bizzat incelemelerde
bulunacağını söyleyen Başkan Fazıl Türk, “Tüm arkadaşlara görevlerinde başarılar diliyorum. Bazı muhtar arkadaşlarımızla önceki başkanlık dönemimizde birlikte uyum içerisinde bir çalışma sergiledik. Yeni dönemde de bütün arkadaşlarımızla gene çalışıp, Akdeniz için güzel hizmetler üreteceğiz. Benim muhtar arkadaşlarımdan ricam, seçim dönemi bitmiştir. Vatandaş arasında ayrım yapmadan eşit hizmet üretmek için gayret göstersinler. Biz Akdeniz Belediyesi olarak mevcut olanakları en iyi şekilde değerlendireceğiz. Beraberce, bizi ve sizleri bu görevlere layık gören halkımıza en iyi biçimde hizmet edeceğimize yürekten inanıyorum” dedi.

Daha sonra söz alan bazı mahalle muhtarları da mahallelerinde acil çözülmesi gereken konuları Akdeniz Belediye Başkanı Fazıl Türk ile paylaştılar. Yeniden seçilen muhtarlar, belediye bürokratlarına da bugüne kadar mahalleleri ile ilgili konulardaki duyarlılıklarından ötürü teşekkür ettiler.
 
Toplam blog
: 775
: 835
Kayıt tarihi
: 20.06.08
 
 

1958 doğumluyum. Uzun yıllardır Mersin'de Gazeteci-Yazar olarak görev yapmaktayım. 1999 seçimleri..