Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

11 Mayıs '09

 
Kategori
Ben Bildiriyorum
 

Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi hareketli geçiyor...

Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi hareketli geçiyor...
 

Mersin Büyükşehir Meclis toplantıları hareketli geçiyor...


Mersin Büyükşehir Belediye Meclis toplantı salonunda yapılan bugünkü toplantılarda yine kentin sorunları ile ilgili kararlar alındı.İşte ilgili haber:
Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi, Mayıs ayı olağan toplantı döneminin 1. birleşim toplantısını Mersin Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu’nda Erol Ertan başkanlığında gerçekleştirdi.

Toplantının ilk gündem maddesinde yer alan Mersin Büyükşehir Belediyesi 2008 mali yılı kesin hesap cetvelleri ve yönetim dönemi hesap cetvelleri ile ilgili teklif bütçe komisyonuna havale edildi.

Mersin Vergi Dairesi Başkanlığı Liman Vergi Dairesi Müdürlüğü’nün yazılarına istinaden, satılmasına karar verilen taşınmazların rayiç değer takdiri yapılabilmesi için oluşturulan satış komisyonunun asil üyeliğine Kemal Sığırcıkoğlu, yedek üyeliğine ise Salih Ertan Özel seçildi. Toplantının bir diğer gündem maddesi olan Çukurova Belediyeler Birliği tüzüğünün 8. maddesi gereği birlik meclisinin asil üyeliklerine Nuri Özdemir, Galip Özkan, Cengiz Düzgün, Salih Ertan Özel, Yasmina Lokmanoğlu, Nevzat Gilik, İsmail İnam, Ali Kamış, Gencağa Meral, Hasan Gencay, Terfa Arınç ve Faik Harmancı; yedek üyeliklere Hüseyin Atılgan, M. Ali Can, Ali Yenilmez, Yusuf Yazıcı, Ramazan Tüzün ve Mehmet Aslan yapılan açık oylama ile oy birliği sonucu seçildi.

Toplantının diğer gündem maddelerinde ilçe belediyelerinin meclisleri tarafından görüşülerek Büyükşehir Belediye Meclisi’ne gönderilen maddeler ilgili komisyonlara havale edildi.

Toplantının sonunda verilen bir önerge ile, Mersin Büyükşehir Belediye Meclis Toplantıları’nın 2009 yılının sonuna kadar her ayın ikinci Pazartesi günü yapılmasına ve Meclis’in Ağustos ayında tatil edilmesine oy birliği ile karar verildi.
Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi Mayıs ayı olağan toplantı döneminin ikinci birleşim toplantısı, 15 Mayıs 2009 Cuma günü saat 14’de Büyükşehir Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleşecek.
 
Toplam blog
: 775
: 835
Kayıt tarihi
: 20.06.08
 
 

1958 doğumluyum. Uzun yıllardır Mersin'de Gazeteci-Yazar olarak görev yapmaktayım. 1999 seçimleri..