Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

17 Haziran '09

 
Kategori
Basketbol
 

Mersin Büyükşehir'den spora bir hizmet daha...

Mersin Büyükşehir'den spora bir hizmet daha...
 

Basketbol yaz okulu kayıtları başladı...


Mersin Büyükşehir Belediyesi, Sosyal belediyeciliğin yanı sıra Eğitim, Kültür-Sanat, Spor'a önem vererk gençliğin topluma kazandırılması için her türlü çalışmayı gerçekleştiriyor. İşte bunlardan bir tanesi daha eklendi. Ayrıntılı haberi aynen aktarıyorum: Mersin Büyükşehir belediye spor kulübü, basketbol okullarında durmak yok…

Özellikle yönetiminde son iki sezondur altyapıyı desteklemesi ile yapılanma içerisine giren mersin Büyükşehir belediye spor kulübü basketbol okulları Mersinde ses getirdi. Normal zamanda okulların açılması ile açılıp kapanması ile ara veren spor okulları velilerin ve spor okulu öğrencilerinin ilgisi üzerine çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Kulüp yöneticisi Mehmet Özcan son iki sezondur, gelinen noktanın sevindirici olduğunu belirtti. Mersinde basketbol potansiyelini halkımıza aşıladığımıza inanıyoruz , bunun sonucunda da sezon başından bu zamana kadar 500 ü aşkın spor okulu öğrencisi kayıt yaptırmış ve basketbolu öğrenmek istemiştir. Bu doğrultuda bizlerde yaz sezonun dada gelen istek ve basketbolun gelişimi için yaz döneminde okullarımızın devamlılığını sağlamak istedik. Bu yönde yapmış olduğumuz çalışma sonrasında hafta sonları dışında , hafta içinde kursiyerlerimizle alt yapı çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğimizi halkımıza bildiririz. Basketbol kurslarımız Mersinin Mezitli Toroslar ve Yenişehir ilçelerinde bulunana spor salonlarımızda çalışmalarımıza devam etmektedir. Spor okullarımızda yetişecek sporcularımız ile Mersini temsil etmek için hedefimizi büyük tuttuk. Velilerden isteğimiz çocuklarımızı spora yönlendirmeleri ve eğitimleri ile sporu bir arada başarılı bir şekilde yapabileceklerini anlatmalarını istiyoruz, iki sezon önce başlattığımız spor okullarımızda bu sezon erkeklerde ve bayanlarda minikler seviyesinde Mersin 1.si olma başarısı gösterdiki minik sporcularımız , Mersini Konya’da yapılacak olan basketbol şenliklerde temsil edeceklerdir.

Yöneticiler, başvuranlara her türlü kolaylığın sağlanacağının altını çizdiler...
 
Toplam blog
: 775
: 835
Kayıt tarihi
: 20.06.08
 
 

1958 doğumluyum. Uzun yıllardır Mersin'de Gazeteci-Yazar olarak görev yapmaktayım. 1999 seçimleri..