Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

05 Temmuz '13

 
Kategori
Spor
 

Mersin'de, Havuz keyfi başlıyor...

Mersin'de, Havuz keyfi başlıyor...
 

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin her yıl gerçekleştirdiği yaz sezonu yüzme kurslarının ilk etabı 8 Temmuz 2013 Pazartesi günü başlıyor.

10 senedir Macit Özcan Spor Tesisleri olimpik yüzme havuzunda 12 uzman öğretmen nezdinde yüzme eğitimi verdiklerini belirten Başkan Macit Özcan, bugüne kadar toplam 30 bin kişinin yüzme eğitimi sertifikası aldığını kaydetti. Akdeniz Oyunları sebebiyle bu yıl yüzme kursu eğitimine 1 ay gecikmeli olarak başladıklarını ifade eden Başkan Macit Özcan, “Bu yıl gerçekleşecek yüzme kursunun birinci etabı için kayıtlarımız 17 Haziran 2013 tarihinde başladı ve halen devam etmekte. İlk dönem yüzme kursu eğitimi ise 8 Temmuz 2013 Pazartesi günü başlayacaktır. Yüzme kurslarına 7’den 77’ye yüzme bilmeyen herkes ile yüzme bilip de teknik altı ve teknik üstü çalışmalara katılmak isteyen tüm Mersinliler iştirak edebilir.” dedi.

Bu yaz sezonunda 3 dönem boyunca yüzme kursu eğitimi verileceğini ve her dönemin 4 haftayı kapsadığını ifade eden Başkan Macit Özcan, kayıtların Cumhuriyet Meydanı Kilise Sokağı Kültür Mahallesi Özgür Düşünce Apartmanı 1.Kat’ta bulunan Mersin Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Bürosu’nda gerçekleştirileceğini kaydetti.

Başkan Macit Özcan yüzme kursu eğitimi için Finansbank Mersin Şubesi’ne 75 lira yatıran vatandaşların, banka dekontu ile birlikte kayıt için 1 adet resim, 1 adet nüfus cüzdanı fotokopisi ve sağlık raporunu, Mersin Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü’ne teslim etmeleri gerektiğini belirtti.       

Başkan Macit Özcan açıklamasının sonunda; kursiyerlerin Macit Özcan Spor Tesisleri’ne ulaşımlarını sağlamak üzere Toroslar bölgesinden TOKİ Konutları-Devlet Hastanesi-Karayolları güzergahını takip edecek bir servis aracının; Yenişehir bölgesinden ise Edip Buran Spor Salonu önünden bir servis aracının kalkacağını belirtti.

 
Toplam blog
: 775
: 835
Kayıt tarihi
: 20.06.08
 
 

1958 doğumluyum. Uzun yıllardır Mersin'de Gazeteci-Yazar olarak görev yapmaktayım. 1999 seçimleri..