Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

03 Haziran '14

 
Kategori
Etkinlikler / Festivaller
 

Mersin’de, Kırşehir Şöleni muhteşem geçti.

Mersin’de, Kırşehir Şöleni muhteşem geçti.
 

Mersin Kırşehir Kültür ve Dayanışma Derneği tarafından düzenlenen “Kırşehir Kır günleri, Hıdırellez” etkinliği yoğun katılım sonucu bir şölene dönüştü.

Dernek Başkanı, Cihan Azgın; “5.sini yaptığımız “Kırşehir Kır Günleri” etkinliğimiz yılda iki kez; İlkbahar ve Sonbahar da düzenlemekteyiz.

İlkbahar da Mayıs'ın ilk haftası, Hıdırellez adı altında yaptığımız etkinlik bu yıl hava şartları ve Soma’da yaşanan acı olay nedeni Haziranın 1. Gününe nasip oldu.

Mersin’de yaklaşık On bin civarında hemşherimiz yaşamaktadır.

Yaptığımız bu etkinlikler ile Kırşehir Kültür ve Değerlerini sergileyerek, Hemşherilerimize ve Mersin yaşayanına güzel saatler yaşatmaya çalışıyoruz.

Katılımın yoğun olması, Dernek yönetim Kurulumuzun doğru şeyler yaptığının bir göstergesidir. Biz pişpirik Derneği olmadık ve olmayacağız.

Bizlerden desteklerini esirgemeyen, Hemşherilerimize ve özveri ile çalışan Yönetim Kurulu arkadaşlarıma şükranlarımı sunuyor, hepinize iyi eğlenceler diliyorum.”dedi. Düzenlenen Kır Gününe, Mersin Toroslar İlçe Belediye Başkanı Hamit Tuna ve ekibi katılarak ayrı bir renk kattılar.

 

Ahmet Metin Türkoğlu-Orhan Ardıç

 
Toplam blog
: 775
: 835
Kayıt tarihi
: 20.06.08
 
 

1958 doğumluyum. Uzun yıllardır Mersin'de Gazeteci-Yazar olarak görev yapmaktayım. 1999 seçimleri..