Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

09 Ağustos '09

 
Kategori
Ben Bildiriyorum
 

Mersin'de yüzme kursunda üçüncü etap tamamlandı

Mersin'de yüzme kursunda üçüncü etap tamamlandı
 

Mersin Büyükşehir,spora katkıya devam ediyor.


Mersin Büyükşehir Belediye Spor Kulübü tarafından düzenlenen yüzme kurslarının 3. etabı düzenlenen yarışma ve sertifika dağıtım töreni ile sona erdi. 1400 kursiyerin yüzme sertifikası aldığı törende konuşan Büyükşehir Belediye Başkanvekili Erol Ertan “Büyükşehir Belediyesi olarak Mersinlilerin sporun tüm branşlarına katılması için çalışmalarımız devam ediyor” dedi.

Macit Özcan Spor Kompleksi’nde düzenlenen sertifika töreninde konuşan Başkanvekili Erol Ertan “Sporcu olarak yetişen nesiller ülkelerine ve yaşadıkları topluma karşı sorumlu ve saygılı bireyler olarak hayatlarını sürdürürler. Şu anda onlara bu yönde eğitim vermiş olmanın mutluluğunu yaşıyoruz” diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından ise 3. etap yüzme kursunu tamamlayan kursiyerlere sertifikaları verildi. Törende yüzme yarışında dereceye giren kursiyerlere başarı belgeleri Mersin Büyükşehir Belediye Başkanvekili Erol Ertan ve Mersin Büyükşehir belediye Spor Kulübü Yöneticisi Mehmet Özcan tarafından verildi.

Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından Macit Özcan Spor Kompleksi’nde düzenlenen yüzme kurslarının ilk 3 etabında şimdiye kadar toplam 4 bin 500 Mersinliye yüzme öğretildi. Kulüp yöneticileri yüzme kursu 4. etap çalışmalarının ise 10 Ağustos 2009 tarihinde başlayacağını bildirdiler.
 
Toplam blog
: 775
: 835
Kayıt tarihi
: 20.06.08
 
 

1958 doğumluyum. Uzun yıllardır Mersin'de Gazeteci-Yazar olarak görev yapmaktayım. 1999 seçimleri..