Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

09 Aralık '11

 
Kategori
Gündelik Yaşam
 

Mersin'in Mezitli İlçesi; zamanı tüketerek değil, üreterek değerlendiriyor

Mersin'in Mezitli İlçesi; zamanı tüketerek değil, üreterek değerlendiriyor
 

Mersin'in Mezitli İlçesi Sanat Evi yine harikalar yaratmaya devam ediyor.


Merkez Sanat Evi’nde on beş branşta açılan kurslar, Menderes ve Akdeniz Mahalleri’ndeki Sanat Evleri’nde de devam ediyor. Kurslara çeşitli yaş gruplarından katıldığı, yağlı boya, Aşçılık, Ahşap rölyef, Ahşap boyama, Mefruşat, Şan, Modern danslar, Çocuk ve TSM.        Korosu  açılan kurslardan yalnızca bir kaçı.

 

Mezitli Belediyesi ve Halk Eğitim Müdürlüğü’nün birlikte yürüttüğü bu ortaklaşa çalışmanın her geçen yıl daha fazla vatandaşın sosyal aktiviteyle uğraşmasını sağladıklarını belirten Başkan Yıldırım “ Halk eğitim müdürlüğüyle yaptığımız protokolle sanat evlerimizde 15 branşta, 550 kursiyerlere kurs vermekteyiz, yakında yabancı dil kurslarımız başlayacak. Geçtiğimiz yıllarda kursiyerlerimiz yaptıkları çalışmaları sergilediklerinde ortaya çıkan eserler, verilen eğitimin son derece başarılı olduğunun kanıtı niteliğindeydi. Kursiyerlerimiz aldıkları eğitimlerden son derece memnunlar.  Evde oturup zamanı tüketmektense, bir şeyler üreterek hem zamanı değerlendirmenin hem de ürettiklerini kendi evlerinde kullanmanın mutluluğunu bizimle paylaşmaktalar”  dedi.

 

Mezitli Belediyesi Sanat Evleri kursları 2012 yılı Haziran ayının ilk günlerine dek devam edecek. Kurslar için ayrıntılı bilgiye 358 81 48 numaralı telefonlardan ulaşılabilir.

 

 
Toplam blog
: 775
: 835
Kayıt tarihi
: 20.06.08
 
 

1958 doğumluyum. Uzun yıllardır Mersin'de Gazeteci-Yazar olarak görev yapmaktayım. 1999 seçimleri..