Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

15 Haziran '09

 
Kategori
Güncel
 

Mersin'li Mali Müşavir ve Muhasebeciler yeni yuvalarına kavuştular...

Mersin'li Mali Müşavir ve Muhasebeciler yeni yuvalarına kavuştular...
 

Yeni Hizmet binası törenle açıldı...


Mersin'li Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler, yeni yuvalarına taşındılar.

Açılış yapılmadan önce halk oyunları gösterisi yapıldı. Açılışa DSP Genel Başkanı ayrıca TÜRMOB’un Genel Başkanı Masum Türker, Vali Hüseyin Aksoy, Tarsus CHP Milletvekili Ali Oksal, Mezitli Belediye Başkanı Uğur Yıldırım, AKP İl Başkanı Abdullah Altın, DSP İl Başkanı Mehmet Canbaz, CHP İl Başkanı Yılmaz Şanlı katıldı. Vali Hüseyin Aksoy açılış yapılmadan bir konuşma yaptı. Aksoy konuşmasında; bu binanın temelini beraber atmıştık. Bu binayı açmak nasip oldu. Bugün bu binayı sizlerle açmanın mutluluğuyla, guruyla hep beraber yaşayacağız. Ben emeği geçen başta genel başkanları olmak üzere, katkı veren bütün kişi ve kuruluşlara teşekkür ediyorum. Mali müşavirlerimiz toplum içinde önemli görev ifa eden, meslek kuruluşlarımız ve onlara yakışan güzel bir binaya da Mersin’de sahip olmalarından son derece mutlu olduğumu ifade ediyorum. ” dedi.

Aksoy konuşmasını yaptıktan Hüseyin Aksoy’a plaket verildi. Sonra açılış kurdelesi kesimine geçildi. Kurdeleyi Masum Türker, Hüseyin Aksoy, Ali Oksal ve Uğur Yıldırım kesti. Kurdele kesiminden sonra toplantı salonuna geçildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’ndan sonra konuşmalara geçildi. İlk konuşmacı olarak Mersin Serbest Mali Müşavirler ve Muhasebeciler Odası Başkanı Dursun Göktaş kürsüye geldi. Göktaş konuşmasında; “ İki yıllık bir süreç içerisinde bu hizmet binamızın açılışını hep beraber sağlık ve mutluluk içinde kutlamaktayız. 22 Mart 2007 tarihinde temelini attığımız bu arsa üzerindeki bu bina iki yıllık süreç içerisinde tamamlandı.bu hizmet binamız çağdaş hizmet verme anlayışı ile dizayn edilmiştir. Bodrum ve zemin katta sanatsal faaliyetlerin sergilenmesi ile ilgili sergi salonumuz bulunmaktadır. Binamızda son teknoloji kullanılmıştır. TÜRMOB’ un Yönetim Kurulu Üyelerimizin maddi manevi yardımları için teşekkür ederiz. TÜRMOB’a olan borcumuz hariç biz bu binayı borçsuz olarak yaptık. Genel başkanımızda herhalde bu borcu borç olarak kabul

etmeyecektir herhalde. ” dedi.

Dursun Göktaş’tan sonra konuşmasını yapmak için kürsüye Masum Türker geldi. Türker konuşmasında; “ Şahsım ve Türkiye’nin dört yanında görev yapan TÜRMOB camiasını oluşturan tüm muhasebeciler adına hepinize bu mutlu günde birlikte olduğumuz için sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Bir meslek mensubunun en büyük hayali bulunduğu noktadan o noktanın en üst noktasına ulaşabilmesidir. Mersin bugün tüm meslektaşlarımızın yıllardır yaptığı çalışmalarla bunu ortaya koydu. TÜRMOB’un yalnız buraya değil bütün her yöreye katkısı var. Ama bir tek bir şey yapmayacak borcu silmeyecek. Borcu silerse diğer odalarımızın böyle görkemli binaya sahip olmalarını engellemiş oluruz. Ben inanıyorum ki Mersinliler bu bina ile ilgili borçlarını ödedikten sonra diğer şehirlerin binalarına katkıda bulunacaklar.” dedi.

Konuşmalar yapıldıktan sonra plaket törenine geçildi. Masum Türker, TÜRMOB Genel Sekreteri Yücel Akdemir ve Tedaş İl Müdürü Mehmet Irmak plaket aldı.

Bina yapımında emeği geçen firmalara ve temsilcilerine teşekkür belgeleri verildi.
Yeni yuvalarında başarılar dilerim...

 
Toplam blog
: 775
: 835
Kayıt tarihi
: 20.06.08
 
 

1958 doğumluyum. Uzun yıllardır Mersin'de Gazeteci-Yazar olarak görev yapmaktayım. 1999 seçimleri..