Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

01 Kasım '10

 
Kategori
Kent Yaşamı
 

Mersin Mezitli Belediye Meclisi'nden Narenciye destek...

Mersin Mezitli Belediye Meclisi'nden Narenciye destek...
 

Başkan Uğur Yıldırım ve meclis üyeleri narenciyeye destek çıktılar.


Mezitli Belediyesi, olağan meclis toplantısı, 1.Kasım.2010, Pazartesi günü saat 10.00’da, Belediye Başkanı Uğur Yıldırım Başkanlığı’nda yapıldı.

27- 28 Kasım 2010’da yapılması planlanan, Turunçgil Festivali’ne verilecek maddi destek, İl Sağlık Müdürlüğü’ne tahsis edilecek arsa ve çeşitli komisyonlardan gelen kararların görüşülmesi gündem maddelerini oluşturdu.

Turunçgil Festivali için ayrılacak maddi destek için sunulan teskere oy çokluğu ile kabul edildi. Mersin Valiliği İl Sağlık Müdürlüğü için tahsis edilen, belediyeye ait arsanın İl Sağlık Müdürlüğü’ne tahsisinin, komisyonda görüşülmesi karara bağlandı.

Mersin Valiliği’nin, bölgemizdeki narenciye ürünlerinin, Turunçgil Festivali’ni uluslar arası ölçekte tanıtabilmek, amacıyla düzenlediği festivale Mezitli Belediyesi’nin de maddi destek sağlaması, mecliste alınan kararla onaylandı. Kasım Ayı meclisi olağan toplantısı, komisyondan gelen konuların görüşülmesi ve temennilerle sona erdi.

Mezitli Belediye Başkanı Uğur Yıldırım, yapılması planlanan Turunçgil Festivali hakkında şunları söyledi:

“27-28 Kasım’da Turunçgil Festivali’nin ikincisi düzenleniyor. Geniş kapsamlı yapılacak festival, Yenişehir Yerleşkesi ile Alden Sitesi arasındaki kıyı bandı içerisinde yer alacak. Kentimize önemli katkı sağlayacağını düşündüğüm bu etkinliğe, belediye bütçemizden yeterli desteği sağlayacağız” dedi.

 
Toplam blog
: 775
: 835
Kayıt tarihi
: 20.06.08
 
 

1958 doğumluyum. Uzun yıllardır Mersin'de Gazeteci-Yazar olarak görev yapmaktayım. 1999 seçimleri..