Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

24 Mayıs '12

 
Kategori
Su Sporları
 

Mersin Open'a ilk adım

Mersin Open'a ilk adım
 

Mersin Tenis Yelken Yüzme ve Su Sporları

İhtisas Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Atakan, kulübün çalışmaları hakkında basın açıklaması yaptı.Aynen yayınlıyoruz: 2013 Akdeniz Oyunları için şehrimizde Türkiye’nin en güncel, en kapsamlı ve en modern tenis tesisleri kurulacaktır. Bu tesislerin Akdeniz Oyunlarından sonra da şehrimize fayda sağlamasını sağlamak amacı ile bu tesislerde Mersin Open Uluslar arası Tenis Turnuvasını başlatmak istiyoruz.

Bu Turnuvaya hazırlık olması amacı ile kulüp olarak bu sene aşağıdaki Uluslar arası Turnuvalara talip olduk ve bu talebimize Türkiye Tenis Federasyonu izni ve ATP World Tour onayı ile hak kazandık.

Bu turnuvalardan ikincisi olan 10.000 $ ödüllü MTSO ITF FUTURE TURNUVASI kulübümüzde yapılmaktadır. Turnuvaya dünya klasmanında ön sıralara yükselmeyi hedefleyen 9 u Türk 57 tenisçi katılmıştır. 32 tekler ve 16 çiftler ana tablo maçları başlamıştır. Final maçları cumartesi ve Pazar günü yapılacaktır. Programı www.mersincup.com  sitemizden takip edebilirsiniz.

Tüm turnuvalarımıza Mersin halkı davetli olup seyirci desteğini beklemekteyiz.

 

(9 Nisan – 15 Nisan 2012,     €42.500 ödüllü ATP CHALLENGER TURNUVASI)gerçekleşti

21 Mayıs – 27 Mayıs 2012    $10.000 ödüllü MTSO ITF FUTURE TURNUVASI

28 Mayıs – 3 Haziran 2012    $10.000 ödüllü DTO ITF FUTURE TURNUVASI

 

Hedefimiz güzel şehrimiz Mersin’in tüm dünyada tanınmasına ve bilinmesine katkıda bulunarak, şehrimizin sosyal, kültürel ve ekonomik anlamda daha da zenginleşmesine yardımcı olabilmektir. Kentimiz Mersin, Kamu Kuruluşları, Sivil Toplum Örgütleri, Özel Şirketleri, Kültür ve Turizm değerleri, en önemlisi halkı ile bu uluslar arası etkinliği her yıl düzenleyebilecek güçtedir.

 

Bu turnuvanın düzenlenerek şehrimizin adının tüm dünyada duyurulmasına katkıda bulunan Mersin Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurul Başkanı Şerafettin Aşut’a, Yönetim Kurulu Üyelerine ve Oda mensuplarına şehrimiz adına teşekkür ederiz.

 
Toplam blog
: 775
: 835
Kayıt tarihi
: 20.06.08
 
 

1958 doğumluyum. Uzun yıllardır Mersin'de Gazeteci-Yazar olarak görev yapmaktayım. 1999 seçimleri..