Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

16 Ağustos '10

 
Kategori
Tarım / Hayvancılık
 

Mersin Tarım Müdürlüğü atakta...

Mersin Tarım Müdürlüğü atakta...
 

Mersin Tarım İl Müdürlüğü Atakta...


Mersin İl Tarım Müdürlüğüne bağlı birimlerin, itarımsal hizmetlerini en iyi şekilde yürütebilmeleri için gerekli olan ulaşımın yapılabilmesi açısından 3 Sedan binek Otomobil, 9 Kapalı Kasa Kamyonet olmak üzere toplam 12 adet araç % 20 iş artışı sağlanarak 13.01.2011 tarihine kadar, ihale bedeli 61.400.00 TL olup, pazarlık usulü ihale ile kamu ihale kanununun 51/b maddesine göre kiralanmıştır.

İl Tarım Müdürü Mehmet KARA; burada önemli olan Türkiye’ nin tarım merkezlerinden biri olan Mersinimizin tarımsal potansiyelinin büyük olduğunu; üretimin artırılması ve kalitenin yükseltilmesi açısından, çiftçilerimize daha hızlı hizmet verilebilmesidir. İl Tarım Müdürlüğü olarak asıl gayemiz birimlerimizin tarımsal gelişmeleri bizzat çiftçilerimizin ayağına götürebilmesidir. Son olarak İl Müdürü Mehmet KARA, tarımsal faaliyetlerde kullanılacak olan araçların İl Müdürlüğümüze hayırlı olmasını diliyorum." dedi.

Milliyet Blog Yazar'ının Notu:

Hizmet Atağında olan, Mersin İl Tarım Müdürlüğü ekipleri başta Müdür Mehmet Kara olmak üzere, gerçekten cansiparene çalışmaktadırlar. Çiftçilerimizle uyum içerisinde olmalarından dolayı teşekkür ederim.

 
Toplam blog
: 775
: 835
Kayıt tarihi
: 20.06.08
 
 

1958 doğumluyum. Uzun yıllardır Mersin'de Gazeteci-Yazar olarak görev yapmaktayım. 1999 seçimleri..