Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

19 Haziran '12

 
Kategori
Kent Yaşamı
 

Mersin Yenişehir HEM’ den, Ahşap ve Rölyef Boyama Sergisi…

Mersin Yenişehir HEM’ den, Ahşap ve Rölyef Boyama Sergisi…
 

Bütün Eğitim ve öğretim dönemi boyunca ,Yenişehir Halk Eğitim Merkezi tarafından verilen Ahşap, Rölyef, Ahşap boyama, Yağlı Boya kursiyerlerince yapılan el emeği ve göz nuru ürünler , Yenişehir HEM Sergi salonunda sergilendi.
 
Serginin açılışını Mersin Yenişehir Halk eğitim merkezi Müdürü M. Adnan Aydın, eski Müdür şimdilerde Mezitli İlçe Gençlik ve Spor Müdürü İrfan akar birlikte yaptılar.
 
Kursiyerle birlikte , Ahşap Rölyef Kursu Öğretmeni İlknur Ata, Ahşap boyama Öğretmeni Aysun Boylu , Yağlı Boya Öğretmeni İlknur Çirpik’te yetkililere çalışmalar hakkında bilgi verdiler.El emeği ve göz nuru olan ürünler geniş bir katılım gösteren izleyenler tarafından oldukça beğenildi.
 
Ahşap Rölyef Kursu Öğretmeni İlknur Ata yapmış olduğu açıklamada şunları söyledi ‘’ Hepinizinde segimizi izlediğinde görülen el emeği ve göz nuru çalışmaları krusiyerlerimizle birlikte yoğun bir çalışmanın neticesinde gerçekleştirdik.Bizi yalnız bırakmayan değerli müdürlerimize ve buraya kadar gelerek yalnız bırakmayan tüm sanat sever insanlarımıza saygılarımı sunuyoru’’ dedi.
 
Daha sonra eserleri sergiye çıkan kursiyerlerin isim listesini şu şekilde sıraladı:
Macide Uysal,Aysel Özdemir,Fatma Topçu, Seval Yıldırım, Hatun Aslan, Şerife Göç, Gümüş Sular, Semra Dönertaş, Beyhan Akkılıç, Kıymet Uygur, Esin Söztanacı, Seval Çalışkan, Filiz Akın, Nazire Bayram ve Zehra Ocar…
 
Sergide muhteşem tablolar, taş bebekler,duvar süsleri oldukça beğenildi.
 
Toplam blog
: 775
: 835
Kayıt tarihi
: 20.06.08
 
 

1958 doğumluyum. Uzun yıllardır Mersin'de Gazeteci-Yazar olarak görev yapmaktayım. 1999 seçimleri..