Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

03 Mart '18

 
Kategori
TV Programları
 

Meryem Türkiye’de Final Yaptı Yunanistan’da Başladı

Meryem Türkiye’de Final Yaptı Yunanistan’da Başladı
 

Meryem dizisi Türkiye’deki serüvenini tamamladı. 30. Bölümü ile final yapan dizi sanmayın ki bitti, asıl serüveni şimdi başlıyor. Türkiye’de başladığı yolculuk finalle bağlanırken Yunanistan’ın Mega Channel ekranlarında 3. Bölümü ile izleyicinin karşısına çıkıyor. Bu bir Avrupa başarısının adım sesidir.

Meryem dizisi konusu; Yağmurlu gecede bir kaza yaşanır ve bu kaza dört insanın hayatını değiştirecektir. Başrollerden biri Savaş bu kazada sevdiği kadını kaybeder. Kazayı hırsıyla her şeyi feda edebilecek olan savcı Oktay yapmıştır. Ancak onu seven fedakar Meryem suçu üstlenecektir. İntikamla gözü dönen Savaş ve Meryem’in mücadelesi seyirciyi ekranlara kilitleyeceğe benziyor.

Meryem de bir Kore uyarlaması

Meryem dizisi bir Kore uyarlaması olarak karşımıza çıkıyor. Meryem’in uyarlandığı dizi olan Secrets (Secret Love) Kore’de 13 bölüm oynamış ve Kore’de büyük ilgi görmüştür. Fakat sanırım Koreliler konuyu bu kadar ayakta tutacak kritik noktaları bulmakta ustalık sergileyemediği içindir ki Secrets 13 bölüm ile final yapmıştır. Oysa ki Türk senaristleri bu diziyi iki katından daha fazla sürdürmeyi başarmıştır.

Şimdi Yunanlı izleyenlerin heyecanla izlediği dizi Türkiye’de olduğu gibi orada da reytingleri ile başarıyı yakalayacaktır.

Yolu açık olsun!

Hayatta yolunuzun açık olması dileği ile…

eceer6@gmail.com

https://twitter.com/eceer6

https://www.facebook.com/eceeryazilari

https://www.facebook.com/dizisin

https://www.facebook.com/EceERFanClub

 
Toplam blog
: 781
: 3899
Kayıt tarihi
: 23.09.12
 
 

16- 06- İstanbul'da doğdum. Tatbiki Güzel Sanatlar Tekstil Ana sanat dalı Moda tasarımı bölümünde..