Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

30 Eylül '16

 
Kategori
TV Programları
 

Meryem Uzerli'den şok eden karar!

Meryem Uzerli'den şok eden karar!
 

Televizyon dünyasında yaşanan bazı olayları takip ederken gerçekten yoruluyorum. Salı günkü haberin cumartesi günü yalanlandığını ya da vazgeçildiğini içeren karşı haberlerle karşı karşıya kalıyorum çünkü. Bu da insanların inandırıcılığı konusunda kocaman soru işaretlerinin oluşmasına neden oluyor. Bahsi geçen ve inandırıcılığı zorlayan haberlerden bir tanesi Meryem Uzerli ile ilgili olarak geldi.

Hayal kırıklığı yaratan Gecenin Kraliçesi macerasının ardından ortalıklarda görülmeyen Meryem Uzerli'nin ATV'de yayınlanan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz isimli diziye katılacağına dair çok haber çıkmıştı. Ancak çıktığı dönemlerde bu haberler yalanlanmış ve konu kapanmıştı. Konunun kapanmasına rağmen geçtiğimiz günlerde oyuncunun menajerlik şirketi tarafından Uzerli'nin Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisine dahil olduğuna dair bir açıklama gelmiş ve dolayısıyla olay resmileşmişti. İşte bu açıklama ile Uzerli'nin nasıl bir rolle dizide yer alacağını düşünürken, ters köşe olmamızı sağlayan yeni bir haber geldi.

Habere göre ; Deniz Çakır ve Sanem Çelik'in gerisinde kalabileceğini düşünen Meryem Uzerli diziye katılmaktan vazgeçmişti. Yani ''star imajının sarsılmasından'' korkmuştu.

Burada ''hangi star imajı?''diye sormak isteyen biri olarak duruyorum açıkçası. Çünkü Hürrem rolü ile ünlenen, ardından ''sıkıldım'' diyip kaçan, sonra 3 yıl sonra geri gelip diziye başlayan ancak onu da tutturamayan bir Meryem Uzerli'den bahsediyoruz. Bu argümanlara göre Meryem Uzerli star ise ; Tuba Büyüküstün, Beren Saat, Serenay Sarıkaya, Fahriye Evcen, Hazal Kaya, Bergüzar Korel, Cansu Dere, Songül Öden gibi isimler galaksinin her bir yıldızının ismi olarak adlandırılırlar heralde. 

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın Sanem Çelik hamlesinin çok daha başarılı olduğunu düşünüyorum. Kariyerinde Kara Melek ve Aliye gibi televizyon efsanelerini barındıran bir oyuncuyu tercih etmek daha doğru çünkü.

ANIL KOLDAŞ

NOT: Milliyet Blog sayfası içerisinde yazdığım tüm yazılar birebir alınarak ve üstüne saçma başlıklar koyarak başka sitelerde ASLA yayınlanamaz. Aksi takdirde yasal işlem ile karşı karşıya kalmanız muhtemel olacaktır.

 
Toplam blog
: 670
: 3634
Kayıt tarihi
: 11.02.13
 
 

Balıkesir Üniversitesi Sosyoloji Bölümü mezunuyum. Koyu Fenerbahçeli, Ankara aşığı olup; anlataca..