Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

12 Şubat '16

 
Kategori
TV Programları
 

Meryem Uzerli'nin yerine Elçin Sangu geliyor!

Meryem Uzerli'nin yerine Elçin Sangu geliyor!
 

Son dönemlerde televizyon ekranlarındaki oyuncu savaşlarından ve dizi başlangıçlarından başımızı kaldıramaz olduk. Sağdan soldan yeni yeni haberler gelip duruyor.

Bugün kulislere düşen bu haber de bu ekranlardaki savaşlardan kaynaklanan bir değişikliği içeriyor. Ancak bu sefer konu televizyon ile ya da dizilerle ilgili değil. Bu sefer bir reklam anlaşması ile doğrudan alakalı bir haber geldi.

Bildiğiniz gibi bir süredir Elidor markasının reklam yüzü Meryem Uzerli'ydi. Yarım Türkçesi ile ''Haavuz yıpratir, acılıslar yipratir'' ( Bilerek yanlış yazdım lütfen ciddiye almayınız. ) diye şarkı söylediği reklam ile ağızlara takılan bir reklam jingle'ını oluşturan Uzerli'nin bu marka anlaşmasından 1.5 milyon lira aldığı söyleniyordu.

Ancak Uzerli'nin Gecenin Kraliçesi dizisi konusunda yaşadığı sıkıntılar yüzünden yerini yine Star'da yayınlanan Kiralık Aşk'ın kadın başrolü Elçin Sangu'ya bırakacağı ortaya çıktı. Hem de Meryem Uzerli'nin önceden aldığı ücretin 500 bin lira daha azına anlaşan Sangu'nun kızıl saçlı olmasının da bu anlaşmada etkili olduğu söyleniyor.

Geçtiğimiz haftalarda yaşadığı sıkıntılarla haber olan ve tükendiğine dair bilgilerin geldiği Elçin Sangu'nun, daha önce Tükenmişlik Sendromu adlı hastalıkla gündeme gelen Meryem Uzerli'nin yerini almış olması da kaderin cilvesi olsa gerek.

Bu haberle dizisi reyting anlamında yaşadığı hayal kırıklığı sayesinde darbe yiyen Uzerli'nin bir de reklam dolayısıyla darbe yemesi ile sıkıntıları ikiye katlandı.

Bu gelişmenin ardından ; Elçin Sangu'ya bol şans, Meryem Uzerli'ye bol sabır diliyorum.

İnşallah Elçin Sangu'ya da şarkı söyletmezler.

Sangu'nun sesi kötü gibi bir imadan dolayı demiyorum bunu. Reklamların etki altında bırakma gücünden dolayı diyorum.

Yoksa sesi Meryem Uzerli kadar kötü olmaz herhalde.

Yani umarım...

 

ANIL KOLDAŞ

twitter.com/koldasanil

koldasanil@gmail.com

 
Toplam blog
: 670
: 3634
Kayıt tarihi
: 11.02.13
 
 

Balıkesir Üniversitesi Sosyoloji Bölümü mezunuyum. Koyu Fenerbahçeli, Ankara aşığı olup; anlataca..