Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

04 Temmuz '16

 
Kategori
TV Programları
 

Meryem Uzerli Oktay Kaynarca'ya partner oluyor!

Meryem Uzerli Oktay Kaynarca'ya partner oluyor!
 

Dünyanın her yerinde televizyon için gerçekleştirilen eylemleri iyi bir şekilde incelediğimizde, bizim ülkedeki kadar trafiğin olmadığını rahatlıkla görebiliyoruz. Dünya üzerinde bu kadar değişken, sürprizlerle dolu ve saniye saniye değişiklik gösteren başka bir ülke yoktur herhalde.

Bahsi geçen bu hareketlilik içerisinde yer alan yeni haberlerden bir tanesi dün ajanslara düşmüş ve Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi ile ilgili olarak gelmişti. Dizide Nazlı karakterini canlandıran Müjde Uzman sezon finali itibari ile diziden ayrılmış ve dizinin 2 kadın başrolün bir tanesi boşa düşmüştü. Bu gelişmenin ardından Müjde Uzman'ın yerine kimin geleceği büyük merak konusu olmuştu.

Bu merağı dindirecek haberlerden bir tanesi 2 önemli kadın başrol ile geldi. Müjde Uzman'ın boşalttığı Nazlı karakteri için Fahriye Evcen ve Meryem Uzerli ikilisinden bir tanesinin seçileceği, bu sayede Deniz Çakır ile birlikte hikayenin alevlendirileceği iddia edildi.

Bahsi geçen bu önemli 2 aday içerisinde ise Meryem Uzerli'nin daha ön planda olduğu ve Uzerli ile anlaşmanın daha mümkün olduğu ifade edildi.

Bu sektör içerisinde Meryem Uzerli en çok eleştirdiğim isimlerden biridir belki de. Ancak oluşabilecek tabloyu düşündüğümüzde, heyecanlandığımı ifade etmem gerekiyor. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisini izleyenlerin bileceği gibi, Meryem ve Hızır çifti ön plana çıkmış ve Nazlı karakteri bir anda arkada kalmıştı. Bu transfer sayesinde arkada kalmış olan Nazlı karakterinin de öne alınması söz konusu olabilecektir.

Bir yanda Meryem Uzerli diğer yanda Deniz Çakır. Ortalarında ise karar veremeyen bir Oktay Kaynarca.

Olabilir gibi. 

Göreceğiz.

 

ANIL KOLDAŞ

 

NOT : Milliyet Blog sayfası içerisinde yazdığım tüm yazılar birebir alınarak ve üstüne saçma başlıklar koyarak başka sitelerde ASLA yayınlanamaz. Aksi takdirde yasal işlem ile karşı karşıya kalmanız muhtemel olacaktır.

 
Toplam blog
: 670
: 3634
Kayıt tarihi
: 11.02.13
 
 

Balıkesir Üniversitesi Sosyoloji Bölümü mezunuyum. Koyu Fenerbahçeli, Ankara aşığı olup; anlataca..