Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

08 Nisan '16

 
Kategori
TV Programları
 

Meryem Uzerli'ye bir darbe daha!

Meryem Uzerli'ye bir darbe daha!
 

Son dönemlerde televizyon ekranlarında boy gösteren oyuncuların başına bela olan bir reyting durumunun olduğunu biliyoruz. Sıralamada kendisine yer bulamayan ya da bulsa da düşüş yaşamaya başlayan yapımlar için bir anda tehlikeli durumlar oluşuyor. Hal böyleyken yapımlarının çok tutması için dua eden insanların var olduğunu görüyoruz.

Bahsi geçen bu dua durumunu belki de en çok gerçekleştiren oyuncuların başında Meryem Uzerli geliyor. Muhteşem Yüzyıl ile tanınan, ardından tükenmişlik sendromu isimli uydurma bir hastalık ile ülkeden kaçan Meryem Uzerli, yaklaşık 3 yıl sonra Gecenin Kraliçesi isimli dizisi ile ekranlara dönmüştü. Star'ın yalnızca o oynuyormuşçasına yaptığı şaşalı reklamlara rağmen dizi bir türlü istenen reytingi alamamış, ne zaman final yapacağı konusunda ciddi tartışmalar yaşanmıştı.

Bu durum yüzünden zor günler geçiren, son olarak vizyona giren filmi de beklenen gişeyi toplayamayan Meryem Uzerli'ye yeni bir şok daha geldi. Elidor reklamlarındaki yerini Elçin Sangu'ya kaptıran ve bu yüzden çok konuşulan, Uzerli'nin yaptığı bir anlaşma daha başlamadan sona erdi.

Tolga Çevik'in reklamlarında oynaması ile tanıdığımız Hopi markası, Meryem Uzerli ile 2.5 milyon lira karşılığında anlaşmıştı. Ancak bu rakam markanın kurulundan geçmeyince anlaşma başlamadan bitti. Yani para fazla bulununca Uzerli'den vazgeçildi.

Hayat böyle işte. Bir anda kötü döneme girdin mi, her şey arka arkaya gelir illa ki.

Meryem Uzerli'yi çok eleştirenlerdenim ancak üzüldüm vallahi. İnşallah bu kötü günleri son bulur.

 

ANIL KOLDAŞ

 

NOT : Milliyet Blog sayfası içerisinde yazdığım tüm yazılar birebir alınarak ve üstüne saçma başlıklar koyarak başka sitelerde ASLA yayınlanamaz. Aksi takdirde yasal işlem ile karşı karşıya kalmanız muhtemel olacaktır.

 

 
Toplam blog
: 670
: 3634
Kayıt tarihi
: 11.02.13
 
 

Balıkesir Üniversitesi Sosyoloji Bölümü mezunuyum. Koyu Fenerbahçeli, Ankara aşığı olup; anlataca..