Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

23 Kasım '11

 
Kategori
Ben Bildiriyorum
 

MESKi Genel Müdürü Kamil Ülgen, Öğretmenler Günü'nü kutladı.

MESKi Genel Müdürü Kamil Ülgen, Öğretmenler Günü'nü kutladı.
 

MESKİ Genel Müdürü Kamil Ülgen, Öğretmenler Günü'nü Kutladı.


Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürü M.Kamil Ülgen, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle kutlama mesajı yayımlayarak tüm öğretmenlerin Öğretmenler Günü’nü kutladı.

  

Ülgen, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutladığı mesajında, “Öğretmenlerimize Minnet borçluyuz. Gelişen dünya koşullarında, ülkemizin çağa ayak uydurmasında, milletimizin çağdaş uygarlık seviyesine ulaşmasında ve ülkemizin bilgili, yetişmiş, donanımlı nesillerin elinde maddi ve manevi kalkınma hedefini gerçekleştirebilmesinde hiç şüphe yok ki en önemli güç  öğretmenlerimizdir.” dedi.

 

Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürü M. Kamil Ülgen, “Medeniyetin, çağdaşlığın ve ilerlemenin en önemli kriteri, eğitime ve eğitimciye verilen önem ve değerdir. ” diyen MESKİ Genel Müdürü M.Kamil Ülgen, öğretmenlerin genç nesillerin bilgilendirilmesinde önemli rol aldığını belirterek şu mesajı verdi;

 "Öğretmenlik üstün bir meslektir. Öğretmenler; doğruya yöneltir, bilgilendir, yeni nesili aydınlatmak için çaba sarfeder. Bu duygu ve düşüncelerle en zor şartlarda bile, ülkemizin her köşesine ulaşarak ışık olan, fedakârlıkların en büyüğünü gösteren, eğitmeyi ve öğretmeyi bir ideal olarak benimseyip ülkemizi çağdaş medeniyet seviyesine çıkarma gayreti gösteren tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Gününü şahsım ve kurumum adına kutluyorum." dedi.

 

MESKİ Genel Müdürü M.Kamil Ülgen, "Dünya, bizim gelecek nesle tertemiz bırakmamız için verilmiş bir emanet. Bu emaneti sahiplerine en güzel, en yaşanabilir, en bol kaynaklarla, tertemiz teslim etmeyi öğretenler de öğretmenlerimizdir. İnsanların en temel ihtiyacı olan suyun, dünyada canlı hayatına kaynaklık etmesi açısından çok büyük bir önem arz ettiğini  her fırsatta öğrencilerine anlatanda yine  öğretmenlerimizdir. Su tasarrufu bilincinin çocuklarımıza yerleştirilmesi konusunda gösterdikleri hassasiyet için  kendilerine ayrıca teşekkür etmek istiyorum” dedi.

 
Toplam blog
: 775
: 835
Kayıt tarihi
: 20.06.08
 
 

1958 doğumluyum. Uzun yıllardır Mersin'de Gazeteci-Yazar olarak görev yapmaktayım. 1999 seçimleri..