Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

02 Aralık '11

 
Kategori
Gündelik Yaşam
 

Meski genel müdürü Ülgen, “3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nü'' kutladı.

Meski genel müdürü Ülgen, “3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nü'' kutladı.
 

Personeli ile birlikte objektiflere poz veren Genel Müdür Ülgen'' Herşey engelsiz bir dünya için '' dedi.


MESKİ Genel Müdürü M.Kamil Ülgen, "3 Aralık Dünya Engelliler Günü" dolayısıyla MESKİ’de çalışan engelli personel ile bir araya geldi.
 
Engelli çalışanlarla toplantı salonunda bir araya gelen M.Kamil Ülgen, engelli çalışanların her zaman öncelikleri olduğunu kaydetti.

Ülgen, “MESKİ Genel Müdürlüğü olarak çalışanlarımızın tüm sıkıntıları ile ilgilenmek bizim görevimizdir. Bu görev anlayışı ile sizlerin hayatını kolaylaştıran tüm çalışmaları yapıyoruz.  Çeşitli engellerine rağmen, hayat mücadelesi vererek ve hayatlarını onurlu bir şekilde geçirmek adına ekonomik ve sosyal hayatın içerisinde olan engelli vatandaşlarımız bizim için, birer güç kaynağıdır. Engelli olmak, sosyal hayatı engelleyen bir kusur değil, desteklenmesi gereken bir durum olarak kabul edilmelidir. Bu nedenle her fırsatta engellilerimizi ve ailelerini kucaklayarak eşit ve değerli vatandaşlar olduklarını göstermeliyiz.Toplumumuzun özel, değerli ve etkin üyeleri olan engelli vatandaşlarımızın her geçen gün daha engelsiz ve hoşgörülü bir toplumda yaşamaları, sağlıklı ve mutlu günler geçirmeleri dileklerimle Başta çalışanlarımız olmak üzere tüm engelli vatandaşlarımızın 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nü kutluyorum.” dedi.

Toplantıda söz alan engelli personeller, MESKİ Genel Müdürlüğünün kendilerine verdiği destek için teşekkür ettiler. Engelli personeller sorunlarını ve önerilerini dile getirdikleri toplantıda, MESKİ Genel Müdürlüğünde çalışmanın bir ayrıcalık olduğunu belirterek, “Bize sağladığınız imkanlardan dolayı teşekkür ediyoruz. Gerçekten engelli olarak MESKİ'de çalışmak ve bu tür organizasyonlar ile hatırlanmak bizleri ziyadesiyle mutlu ediyor. Bize bu samimi duyguları yaşattığınız için teşekkürlerimizi sunuyoruz.” diyerek MESKİ Genel Müdürü M.Kamil Ülgen’e teşekkür ettiler.
 
Genel Müdür Ülgen, tüm engelli personellerin tek tek günlerini kutladıktan sonra, günün anısına bir hatıra fotoğrafı çekildi.
 
Genel Müdür M.Kamil Ülgen, 5 Aralık 2011 tarihinde saat 10.30 'da, Hüseyin Polat Eğitim Uygulama Okulu ve İş merkezinde, Hüseyin Polat Eğitim Uygulama Okulu ve İş Eğitim Merkezi ile MESKİ Genel Müdürlüğü işbirliği ile düzenlenecek olan Dünya Engelliler Günü Etkinliklerine tüm vatandaşları ve basın mensuplarını davet etti.

 
Toplam blog
: 775
: 835
Kayıt tarihi
: 20.06.08
 
 

1958 doğumluyum. Uzun yıllardır Mersin'de Gazeteci-Yazar olarak görev yapmaktayım. 1999 seçimleri..