Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

1959 Denizli doğumluyum. Mızıka astsb. Haz. ve snf. Okulundan 1979 yılında mezun olarak 18 yıl görev yaptığım Deniz KK.na (Ank) atandım. Gazi Ü. Kamu Yönetimi mezunuyum. Belçika, Romanya ve KKTC'ne görevli olarak gitim. 2001de emekli oldum. İzmir Ticaret odası ''Yöneticilik ve Organizasyon''sertifikasına sahibim. Çeşme Kerasus O..

Devamı
 
 

Yazdığım Kategoriler

 
OYAK AİHM'e dava edildi

OYAK ile ilgili yazdıklarınız yıllardır uygulanan haksızlığı dile getirmektedir. Üstelik  Ülkemizin hatırı sayılır zenginlikte bir  kurumu haline gelmiştir. Ama yardım amacıyla kurulduğu ve en fazla katkıyı Assubaylar sağladığı halde  yönetim ve denetimde yer alamamak sadece bizim ülkemizde görülebilecek bir durum olsa gerek. Bağlanan emekli maaşlarında artma değil azalma mevcuttur (özellikle bağışa dayalı sistemde) Holdingimiz zenginleşecek ama üyeler bundan faydalanamayacak.. Oh ne ala!

24 Eylül 2007 14:41
İzmir'in havası bulaşsın; okuyanlara...

Güvenilmez havasına ve kızına rağmen İzmir!imiz güzeldir, sevilmeyi de hakeder. Bulunduğum yerden güneşin doğuşunun ve batışının fotoğraflarını çektim. Çok güzel.İsterseniz gönderebilirim. Selam ve saygılar.

12 Nisan 2007 14:40
Size de çıkabilir

Yeri geldiğinde güya vatanı herkesten fazla sever görünen ama iş ülke kaynaklarının adaletle paylaşılmasına geldiğinde kendilerinden başka kimseyi gözü görmeyenler sözüm size..Gözünüzü toprak doyursun. Önderimiz Atatürk toplumda imtiyazın,ayrımcılığın,zümre farkının olamayacağını söylerken acaba ne demek istedi?Bilirsiniz ama işinize gelmez...

05 Mart 2007 22:54
 
Toplam blog
: 4
: 489
Kayıt tarihi
: 23.02.07