Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

23 Mayıs '14

 
Kategori
Güncel
 

Meslekleri terör

Meslekleri terör
 

Bu insanların meslekleri Terör


İş dünyasında yeni bir meslek çıktı. İşleri güçleri terör bunların. Başım ağrıdı çık sokaklara, hava yağışlı çık sokaklara. Bunlar için bahane çok yeter ki çıksınlar sokaklara ve yakıp yıksınlar.

Kim ölmüş kim kalmış umurlarında değil, ülke kaybetmiş hiç umurlarında değil yeter ki çıksınlar meydanlara boy göstersinler. İşleri güçleri sadece terörizm bunların.

Gün gelir kendileriyle savaşırlar, gün gelir haşereler için ama tek yaptıkları ve tek bildikleri yakmak ve yıkmaktır. İnanın hiç bahane kalmasa neden barış var diye meydanlara çıkar. Zira bunlara birileri veriyor parayı, sürüyor neft yağını her yerde eylem yapıyorlar.

Olan vatandaşa oluyor, olan bu millet için çalışan, emek harcayan, hatta bir kömür için can veren insanlara oluyor. Olan garip kalan, yetim kalan çocuklara ouyor.

Bunların hesapları kitapları yok. Ne doğru dürüst bir hayatları ne gelecek beklentileri ne de bir kaygıları var. Varsa yoksa kargaşa ve nefret. 

Bu milletten böyle insanlar nasıl çıkar diyemiyorum, çünkü ortadalar. Nefret işi çözmüyor zira yüz yüze bakıyorsun. 

Bir vatandaş olarak bunların tekrar topluma kazandırılması lazım. Zira geri kazanımı olmayanlar yarın daha büyük yaralara yol açacaktır. Zira bu insanlar bütün düşmanlarca kullanılabilecek birer maşadan başka bir şey değildirler. 

İnsan olarak onlar bizim belki kardeşimiz belki arkadaşımız ama en önemlisi içimizden bizlerden bir parça. Onların sağlıklı bir nesile dönüştürülmesi ve aramıza dönmeleri gerekmektedir.  Onları bu kullanılmışlıktan kurtarma zamanı  gelmiştir hatta geçiyordur. 

 
Toplam blog
: 196
: 493
Kayıt tarihi
: 28.06.07
 
 

Doğayı seviyorum. Onun içinde yaşamayı ve güzelliklerini tatmayı seviyorum. Yaşamayı ve hatta ölü..