Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

09 Mart '11

 
Kategori
İyi Manzaralar
 

Messt’te kar yağışını izlerken mest olacaksınız

Messt’te kar yağışını izlerken mest olacaksınız
 

Bahara yaklaşırken kış boyu bu kadar aralıksız kapımızı çalmayan kar Üsküdar’a bir başka yağdı. Zemin hala karla kaplanamasa da, uçuşan pamuk tanelerinin inişini izlemek çok keyifli doğrusu. 

Geçenlerde Nakkaştepe’de Boğazın eşsiz manzarasına hakim bir restaurant aradık kendimize, tavsiyeler üzerine Messt’e girdik. Yerini kolay bulduğumuzu söyleyemem, tabelaları biraz sönük ve küçük. Ama mekana girdiğiniz ilk andan itibaren karşılama ve güler yüz tam puanı hak ediyor. Manzaraları masalardan birine oturabilmemiz için elinden geleni yapan garson arkadaşlarımıza çok teşekkür ederim. Onların sayesinde ailecek harika bir yemek yedik. Mekanın ışıklandırmasını Boğaz Köprüsünün ışıkları üstlenmiş sanki, ilk etapta gözünüze loş görünse de ortam köprünün ışıkları ortama ayrı bir hava katıyor. Manzara sohbete sohbet katıyor. Mekanın birde yeşillikler içinde güzel bir bahçesi var, davetler için çok uygun olabilir. 

Manzaranın yanı sıra yemekleri de bir harika. Ben denizi ve deniz ürünlerini sevdiğim “deniz mahsullü makarna” tercih etmiştim. Şık bir akşam yemeği kararınıza, keyifli pazar kahvaltı planınıza alternatifleriniz arasına girebilir. 

Önemli hatırlatma: Mekan alkolsüzdür. 

 
Toplam blog
: 58
: 1647
Kayıt tarihi
: 13.05.09
 
 

Marmara Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümü öğrencisiyim. Okumak, yazmak ve hayata dair yorumlar ya..