Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 
 

Efsane FB 1907 Baterist Metin

http://blog.milliyet.com.tr/efsanefb1907

23 Eylül '07

 
Kategori
Mizah
 

Met Ajans Haber (Büyük Atlayış)

Met Ajans Haber (Büyük Atlayış)
 

Sağlık Bakanlığı' nın biraz evvel ajansımıza pasladığı, İstanbul halkı için yayınlamış oldukları bir duyuruyu aynen duyuruyoruz efenim...

"Bugün 17.00 ve 18.00 saatleri arasında, Emirgan korusuna filler paraşütle atlayış yapacaklardır! Sayın halkımız için hayatii önemi vardır, duyurulur" !!!

Evet aziiz ve muhterem İstanbullular... Bizde diyoruz ki ayaklarınıza hakim olunuz, ayaklarınızın beyninizden habersiz Emirgan korusunda ve hatta civarında dolaşmalarına asla müsade etmeyiniz! Belirtilen saatlerde bölgede fiziken bulunmamanız menfaatiniz icabıdır! Aksi taktirde bayağı irice bir yaratığın altında kalarak sağlığınız bozulabilir! Sonra yok ben duymadımm, yok bilmem diye laga luga yapmayın, bizden söylemesi... Gerçi başınıza gelenden sonra sesiniz çıkarmı, konuşacak takatiniz olurmu belli olmaz ya neyse... Biz dedik mii, bizce dedik yani. Ayrıca atlayışları seyretmek için canınızı riske atmanıza hiiç mi hiç gerek de yok! Zira kanalımız, atlayışları saat 21.59' dan itibaren banttan yayınlayacaktır. Aslında olayı naklen vermek istiyorduk fakat fillerle anlaşma sağlanamadığından bu mümkün olamayacaktır.

Atlayışlar çoktan başlamış olmalı sanırım... Saate bakalımm... Aaa saatimin akrebi düşmüş yaa! Arkadaşlar saat kaçı çeyrek geçiyo allasen? Beşi diimi, tamam... Öhmm demek ki şu anda saat 17.15 ve fillerin atlayışı halaa sürüyor.

Şimdi gelen bir son dakika haberini hemen aktarıyorum... Büyük atlayışı görüntülemeye Emirgan' a giden tv ekibimiz, civardaki vatandaşların birden panik, ardından atak yaptıklarını tesbit etmişler... Panik atak krizini anormal bir yaratığın yarattığı görülmüş ve fiziki coğrafyası acaip hayvan tenhada kıstırılmış. Ekibimiz yaratığı şu şekilde tanımlıyor:

"Timsaha benziyor ama tuhaf... Aynı timsah gibi vücudu yere yakın ve yassı ama bunun uzun kulakları var... Hayvanatın bizzat kendisiyle yaptığımız röportajda bize aa- iiii dedi ". Neticede yaratığın orjinalinin eşek olduğu, duyurudan haberdar olduğu halde saat 17.10 sularında, Emirgan korusundan geçmek gafletinde bulunduğu anlaşıldı. Eşek yaptığı açıklamada, başına gelenden kimseyi sorumlu tutmadığını belirterek, "bir eşşeklk ettik işte" dedi. Bu arada eşek, kendisine "aşağda havalar nasıl eşşooleşşek" diyen bir sıpanın ayak bileğini ısırdı. Bunun yanında, üzerine düşen fil centılboyluk örneği verip eşekten özür diledi.

Eveeett... Arkadaşlarımız haberi böyle geçmişler ve birde dip not düşmüşler...

"Ekibimize ait aracın üzerine bir fil iniş yaptı!!! Bizim için yeni bir araç, enkaz için de lütfen bir çekici gönderiniz.

 
Toplam blog
: 1907
: 3759
Kayıt tarihi
: 28.07.07
 
 

03 Şubat 1967 İstanbul doğumlu, romantik bir müzisyenim işte... Müzik, bateri, spor, Fenerbahçe, ..