Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 
 

Efsane FB 1907 Baterist Metin

http://blog.milliyet.com.tr/efsanefb1907

13 Eylül '07

 
Kategori
Mizah
 

Met Ajans Haber (Canlı Haber)

Met Ajans Haber (Canlı Haber)
 


Dün akşam saatlerinde, bir röportaj için yola çıkan haber ekibimizin, İstanbul' un Beyoğlu semtinde ilerlerken, tesadüfen tesadüf ettikleri capcanlı bir olayı, sizler için haber bültenimize taşıdık. Muhabirimiz Haydar Görmez, gördüklerini şöyle aktardı:

"Caddede yürüyorduk, ara sokaklardan birinde şiddetli bağrışmalar duyduk... Belki kanlı - canlı bir cinayet haberi yakalarız diyerek, ağzımız kulaklarımızda koşturmaya başladık... Yaklaşınca gördük ki sadece hararetli bir tartışmaymış olay... Haber kanlı olmayacaktı ama olsun hiç olmazsa amorti var, canlı haber dedik ve olaya daha bir vakıf olmak için, halk çemberini yardırarak kısa sürede orta noktayı bulduk. Gördük ki bir eşek... Ama çizgili, pijamalı falan değil haa... Klasik model alelade bir eşek işte. Sahibine isyan etmiş avaz avaz bağırıyor:

- Senin eline düşeceğime bir kasabın eline düşseydim keşke bee... Bana kuzu gibi muamele ederdi şerefsizim yaaa- iiiiiii...

Adamda ne yapsın? "Hayvan bu laftan anlamaz, yaa sabır" diyerek kendi kendine söyleniyor...

Bu esnada ahaliden asabi bir şahsiyet, eşeğe müdahale ediyor:

- Ne baarıyon eşşoleşşek! Hayvanlığın lüzumu yok! Böyle hayvan heriflere yüz verende kabahat canıım... Daha sıpa iken bunların kulağını şöööle bir koluna dolayıp asılmak lazım. Bak nasıl sinir yapıyo insana? Adamın aa-ii aa-iii bağırası geliyo yaaa...

Bu acaip olduğu kadar enteresan da olan diyaloğu burada kesiyor ve haber merkezimiz adına özür diliyoruz... Maalesef bizde bir eşeklik yaptık, bu olayı haber yaptık... Yuuh olsun bizede müsadenizle.

Nerde len o Haydar Görmez? Haber diye bunumu göreceği tutmuş zibidinin? Asparagas yapsa daha iyiydi yaaa-iiii.

Aaabii sakin ol bak yayındayız ama yaa...

Neee! Kessenize eşek herifler! Ne çekiyonuz, bana komplomu kuruyonuz? Çekme len sendee, kes keesss...

 
Toplam blog
: 1907
: 3759
Kayıt tarihi
: 28.07.07
 
 

03 Şubat 1967 İstanbul doğumlu, romantik bir müzisyenim işte... Müzik, bateri, spor, Fenerbahçe, ..