Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 
 

Efsane FB 1907 Baterist Metin

http://blog.milliyet.com.tr/efsanefb1907

12 Ekim '07

 
Kategori
Mizah
 

Met Ajans Haber (Sağlıksız Su-t)

Met Ajans Haber (Sağlıksız Su-t)
 


Uzay çağında yaşıyoruz diyoruz ama bizler toplum olarak, cümleten aşağıdan bakmaktayız aslında... Millet adeta uzaya tur düzenlerken, bu hususta da tur bindirilmiş bizler, maalesef yayalıkta ısrar edip, alçak sürünmekten hallice takılmaya devam ediyoruz. Diyeceğimiz şu ki, 2000' li yıllardayız fakat hala ve de maalesef halkın sağlığıyla oynanmaya devam ediliyor.

İstanbul' un Beykoz ilçesi, x mahallesinde sütlere su katıldığı haberiyle fayımız çatladı ve dehşet sarsıldık! Mahalle sakinleriyle görüşmeye gittiğimizde hiç de sakin olmadıklarına şahit olduk! Mahalle halkı, sokaktaki adamdan aldıkları sütte su oranının, aşırı yüksek olduğunu iddia ediyorlardı...

Biz buna inanamadık ve "amman durun etmeyin" demiş bulunduk... Lakin çoktaaan edilmişti bile sütün içerisinee! "Belki adamcağızın suçu yoktur, inek aşırı su içmiş olmasın" dedik... Ama ne fayda? Mahalleli olaya inanmış bir kere. Fanatikler avaz avaz bağırıyorlar... "İneğin suçu yoktur, suçlu sütçüdür" diyorlar da başka bir şey ney diyorlar bakalım... "O inek herif süte su katıyor, bundan eminiz ve ispatlayabilkiriz" diyorlar.

Meğer bu sütçü mahalle aralarında "suuu' t- cuuu" diye slogan naraları attırıverirmiş... Bu da yetmezmiş gibi vasıtasına da "membaa süt" yazdırmış... Vayy inek vaaayy! Durun durun daha bitmedi... Daha da kötüsü, yapılan analizlerde sağlıksız sütün içerisindeki suyunda sağlıksız olduğu tesbit edildi. İnek oolu inek süte belediye suyu katmış iyimi yaw? Bu ne vicdansızlıktır, bu kadar da olmaz yani! Bu sütçü mütçü değil, halk düşmanı resmen efenim... Aaaa nasıl tırlattım şimdi ben ama yaaa! Açık açık, resmen, cebren ve hileyle halkın canına kastı var bu ineğin... Damacana ile zehir dağıtıyor yani milletee, pes doğrusuu...

Mübarek hayvana inek derken bu ineğe ne demeli, takdiri size bırakıyoruz... Aslında böylelerine deli dana mikrobu verip, deli divane edeceksin bu alemde ya neysee... İnsanlık bizde kalsın, ineklik onda!

 
Toplam blog
: 1907
: 3759
Kayıt tarihi
: 28.07.07
 
 

03 Şubat 1967 İstanbul doğumlu, romantik bir müzisyenim işte... Müzik, bateri, spor, Fenerbahçe, ..