Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 
 

Efsane FB 1907 Baterist Metin

http://blog.milliyet.com.tr/efsanefb1907

25 Eylül '07

 
Kategori
Mizah
 

Met Ajans Haber (Siyahiler)

Met Ajans Haber (Siyahiler)
 

Dünya basınında ve spor kamuoyunda çatapat gibi patlayan, ekolar yaparak yankılar uyandıran, dünya milletlerini enterese eden enteresan bir haberle karşınızdayız...

Şayet doğruysaaa, yakın bir tarihten sonraa, Avrupa, Dünya ve Olimpiyat organizasyonlarının hiçbirindee, atletizm müsabakalarında siyahi (zenci) atlet olmayacak! Yani atletin rengi siyahsa katılamayacak!

Parkurlarda siyahi atletlerin üstünlüğü malum... Siyah atletlerin beyaz fanilalara tur bindirerek, her daim nal toplattığı ve de bütün ödülleri silip süpürüp vakumladıkları gözönüne alınarak, beyazlara kompleks gelmeden, depresyon vak'aları depreşmeden siyahların hesabının görülmesi ve bu kapkara gidişata son verilmesi düşüncesiyle bu karar alınmıştır!

Alınan bu şokk karar üzerine bir açıklama yapan komite başkanı, "bundan kellii hiç bir müsabakada ödüllerin üzerine kara bulutlar çökemeyecek" demiştir.

"Peki bu durumda zenci atletler ne yapacak" sorusuna yetkili "bence onlar rap müzik yapsınlar ama illede koşacaz derlerse onları hipodromlarda beygirlerle kapıştırabiliriz... Artık çimdemi dörtnal giderler kumdamı tercih kendilerine kalmış" şeklinde abuk bir cevap vermiştir.

Bu haberin aslı astarı varmıdır bilemiyoruz... Sanki birileri tam gaz asparagas yapmışdaa, birde kuyruk takmış gibi ya kokusu çıkar mutlaka. Bakalım zaman ne gösterecek? Eğer doğruysada siyahiler dörtnalmı gider yoksa bu kararı alanlar tırıs mı gider görecez.

Siyahlar yarışınca ödül törenleride kapkara oluyor diye, hal böyle olunca beyaz atletlerde mosmor oluyorlar diye bundan böyle, ipini koparanlar piste çıkmamalımı acabaa?

Naapsak... Asparagasa bir aragaz da biz verip kanalımızda referandum mu yapsak?

 
Toplam blog
: 1907
: 3759
Kayıt tarihi
: 28.07.07
 
 

03 Şubat 1967 İstanbul doğumlu, romantik bir müzisyenim işte... Müzik, bateri, spor, Fenerbahçe, ..