Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

05 Ağustos '16

 
Kategori
Deneme
 

Metal Fırtına Gerçek Oldu: 15 Temmuz

Metal Fırtına Gerçek Oldu: 15 Temmuz
 

Bugüne kadar okuduğum neredeyse açık ara en berbat kitaptı Metal Fırtına serisinin birincisi (Merak edenler yorumuna BURADAN bakabilirler)

Kitapta Amerika Birleşik Devletleri 1 hafta içerisinde Ankara'ya asker çıkarıyordu. Bu gerçekten çok mantıksızdı. Amerika'nın Irak'a bile aylar sonra girebilmişken Türk ordusunu hemen dağıtması demekti bu. Yani çok mantıksızdı.

15 temmuz akşamıysa Amerika'dan gelen bir emirle kuvvet komutanlarımız kaçırılmış, devlet başkanımız öldürülmek istenmiş en ağır silahlarımızla milletimiz vahşice katledilmişti.

Yaşlı kadınlara, çocuklara sniperlarla ateş açılıyordu. Bunu yapan insan olabilir mi? Hayır. İnsan topluluklarına uçak savarlarla ateş açılıyordu. İnanabiliyor musunuz? Bunu yaptılar.

Ne için? Amerika Birleşik Devletlerinin bir emri... Sadece bunun için... Bunu yapanlar da müslüman olduklarına inanıyorlardı. 

Siz, müslüman değilsiniz. Siz Türk değilsiniz. Siz bu ülkenin tüm imkanlarını kullanıp sadece Amerika'nın emirlerini uygulayan bir parazitsiniz.

Kendinizle gurur duyun. 2400 yıllık Türk tarihindeki hiçbir topluluk düşmanın bir emriyle devletini bu kadar vahşice ortadan kaldırmaya çalışmadı. Siz İki bin dört yüz yıllık Türk tarihine adınızı kirli harflerle yazdırmayı başardınız.

Amerikan tarihine de geçtiniz gurur duyun. İngiltere'nin Lawrence başarısından sonra gelmiş geçmiş en büyük uyuyan hücre ve ajanlık başarısı oldunuz Amerika için.

Üstelik bu öyle bir başarı ki size dininize ve milletinize hizmet ettiğinizi düşündürülerek beyniniz devre dışı bıraktırılmıştı. Bu uğurda değme İsrail ve Amerikan askerlerinin gösteremeyeceği vahşilik seviyesine ulaşmıştınız ve farkında bile değildiniz (ya da farkındaydınız...)

Gurur duyun ey kitapsızlar. Sizler dünya tarihine geçtiniz. Dünya tarihi sizin kadar kitapsızlarını daha yazmadı. Bunca yıldır tarih kitabı okuyorum böylesini daha ne gördüm ne duydum.

Sonuç olarak Metal Fırtına gerçek oldu. Ancak ben yine de kitabın kötü olduğunu düşünüyorum. Kitap kötü, gerçekleşenler ise çok bozuk olduğu için sorunlu. Yani senaryonun gerçekleşmiş olması kitabın iyi olduğunu değil, gerçeğin bozuk olduğunu gösteriyor hepsi bu.

 
Toplam blog
: 352
: 2915
Kayıt tarihi
: 05.06.10
 
 

Jack Amca, düşünsel dünyasındaki gelişmeleri dışa vurmak niyetiyle başladığı yazı yazma sevdasına..